2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4106 بازدید | 183 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارشون درست نیست خونه ی فرد متاهل حتی خواهر یا برادر باید با مراعات رفت اونپ با شرایط شما که کم همسر ...

من pms ام دلم میخاد فقط بخوابم شدید حالم بده ولی ..

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
فقط اونایی که همدردی کردن با داداش اسی و گفتن بذار بیاد😬😬یعنی یه مرد جوان شعورش نباید برسه که نمیش ...

دلم برای داداشش خیلی میسوزه چون وابسته اسی شده و دوستش داره هرچند اسی میگه منو دوست نداره و چون تنهاست میاد واقعا دلم برای طفلکی سوخت مخصوصا اونجا که گفت چی بخرم بیام چون خودمم تو این شرایط بودم و خواهرم رو خیلی دوست داشتم اما بعداً فهمیدم اونا بخاطر منافعشون منو دوست دارن و بعدا خیلی بدی ها در حقم کردن همین الان که اینو می‌نویسم اشک از چشمم اومد🥲

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
من pms ام دلم میخاد فقط بخوابم شدید حالم بده ولی ..

داداشم۲۰ساله داخل کماس.. تنها داداشم.. 

میدونم منم جا شمابودم شاید خسه میشدم.. ولیییی ایکاش منم صب و شب خونم بود

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خب عینکه چیزی نیست بهش بگو مریض شدم و اصلا بگو نیاز به تنهایی دارم یعنی چیییی؟ چقدر پرروعه داداشت ...

کاش بیان خودشون دزست کنن من باید درست کنم بعد بشورم  تازه اگ خوشمزه نباشه نمیخورن

داداشم۲۰ساله داخل کماس.. تنها داداشم.. میدونم منم جا شمابودم شاید خسه میشدم.. ولیییی ایکاش منم صب و ...

عزیزم انشالله از کما دربیاد🥲🥲

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
یاد زمانی افتادم که مدام میرفتم خونه خواهرم و هرکاری داشتن انجام میدادم اما بعداً فهمیدم چه یزید و ع ...

وای منم خیلی از خواهرم ضربه خوردم چقدر خوبی کردم و تحترام گذاشتم آخرشم ضربه اشو خوردم☹️

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
قرار نیست وقتی میاد جلو دستوپاش خمو راس شی ک. خمدش باید کاراشو بکنه، مهمون نیست. بابای منم چون مادرش ...

بینی وقتی میاد هیچ کاری نمیکنه انگار خونه غریبه میاد من باید پاشم چایی ببارم و کار کنم اگ بیام تو اتاق عم ناراحت میشه انگار پا میشه میره