2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 5100 بازدید | 184 پست
کاش دقیقا من قزص هورمونی مصرف میکنم ک بشدت روحیه ام الان ضعیفه ار اون طرف فردا پریود میشم و شنیه امت ...

نمیشه به مامانتون یه جوری بگین حداقل غیرمستقیم بگن بهش بره خونشون و تنهاتون بذارن...

آدم گاهی میخواد کنار همسرش دراز بکشه و معاشرت کنه در مورد دغدغه‌هاش و استرسش و چیزای مهم و سطحی حرف بزنه...مخصوصا وقتی چند وقت دور باشن. 

دلم باهاته عزیزم🫂 

من چند وقت خانوادم خیلی سطح انتظارشون تو کمک کردن و حمایت تو هر زمینه‌ای ازم بالا رفته بود حتی خرید روزمره رو میگفتن تو برو دیگه...و واسه این از خودگذشتگی و تعارف و روم نمیشد بگم که ناراحت نشن چند ماه از یه دوره مهم زندگیمو از دست دادم ولی آخرش یه مرز تعریف کردم که رابطمون سالم‌تر بشه و کمتر تعارفی باشیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم حقیقتا راسته ک آدما باهم فرق میکنن اینا اگ ببین من دارم نفس میکشم توقع ذارن پاشم براشون غذا ...

برا داداشت زن بگیر جمعش کنه:)

ببین باید به شوخی جدی بفهمونی که خودشون کارای دورهمی رو انجام بدن. البته شوهرتم باید همکاری کنه

مثلا بهش بگو بیا کمکم ظرفارو بشور بعد به داداشت بگی قربون دستت سالاد درست کن...

نمیشه به مامانتون یه جوری بگین حداقل غیرمستقیم بگن بهش بره خونشون و تنهاتون بذارن... آدم گاهی میخواد ...

افرین ک میفهمی چی میگم 

من آخر هفته هم میام مامانم دائم زنگ میزنه بیا خونم فلان کارو دارم انجام بدیم 

رسما من دختر مجردی هستم ک خرجمو پسر مردم میده  

بیچاره شوهرم 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
برا داداشت زن بگیر جمعش کنه:) ببین باید به شوخی جدی بفهمونی که خودشون کارای دورهمی رو انجام بدن. الب ...

عزیزم بخدا من اصلا حال دورهمی رو ندارم ک بخوام ازشون کمک بخوام 

عزیزم بخدا من اصلا حال دورهمی رو ندارم ک بخوام ازشون کمک بخوام

سوهرت اونجارو کرده حونه مجردی خودش.

وگرنه کافیه بگه مبحام با زنم برم فلانجا، یا نهخونه؟نیاین بریم کافه.

چاربار روی خوش نشون نده بسه

افرین ک میفهمی چی میگم من آخر هفته هم میام مامانم دائم زنگ میزنه بیا خونم فلان کارو دارم انجام بدیم ...

اخ میفهممت 😅 منم هنوز اون دختری هستم که اولویتم باید اول خانواده باشه و برحسب اتفاق به یکی افتخار دادم و ازدواج کردم و حالا دو تایی با همسرم باید بل یه بشکن جایی که میگن باشیم یا از قبل حدس بزنیم که کجا باید باشه و خودمون اوتوماتیک بریم😅بدون اینکه تشکر کلامی بشه(این منو خیلی اذیت میکنه)

دختر بزرگ هستین؟ یا دختر بزرگه نیستین اما تو کالبد خواهر و دختر بزرگه میبینن شما رو؟

سوهرت اونجارو کرده حونه مجردی خودش.وگرنه کافیه بگه مبحام با زنم برم فلانجا، یا نهخونه؟نیاین بریم کاف ...

دقیقا بهش میگم بگو نبستبم نیا 

گف بیا آره فلان چیزم بگیر 

شوهرم ار خداشع اینا بیان

اخ میفهممت 😅 منم هنوز اون دختری هستم که اولویتم باید اول خانواده باشه و برحسب اتفاق به یکی افتخار د ...

اتفاقا نه تنها دختر بزرگ  ک تنها دختر و بزرگ ترین بچه ام 

مسئول همه چی تو زندگی 

دیگه خودت پس میدونی...توقع و سخت‌گیری از اولی ، حمایت و ریخت و پاش واسه آخری 😉

ببین دقیقا 

هرچی دارن برا داداشم تازه اگ چیزی بهم دادن کلی منت گذاشتن سرم

مامان منو نمیشناسی قشنگم وگرنه این حرفو نمیزدی همین مشکلم رو باهاش کنار میام گفتنش به مامانم یه درد ...

😳😳😳😳🤯😑😑😑😑😑

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین دقیقا هرچی دارن برا داداشم تازه اگ چیزی بهم دادن کلی منت گذاشتن سرم

فکر کنم یه چیز مشترک ملی حساب میشه پس... گاهی خیلی غم انگیزه ولی خب الان سعی میکنم کمتر به فرق گذاشتن فکر کنم .

تو بشین با داداشت صحبت کن صادقانه احساستو بگو ..بگو که خیلی دوستش داری و همیشه کنارشی اما گاهی احتیاج به خلوت داری دلت میخواد ریلکس کنی.

من کم‌کم شروع کردم گفتم گوشیمو فلان ساعت یکی دو ساعتی خاموش میکنم و ایفونم از برق میکشم و بعد از یه روزِ کاری واقعا فقط دلم سکوت میخواد...یا گفتم فقط در صورت کار خیلی خیلی واجب زنگ بزنین و فقط پیام بدین چون با صدا زنگ گوشیم استرس میگیرم ...همینجوری کم‌کم متوجه شدن که منم واسه خودم به خلوت احتیاج دارم و حد و مرز باریک و کمرنگی بوجود اومد