2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند شب پیش گریه کردم برا شیرینی خیلی ویارمه اینروزا

عزيزم نخور دیابت بارداری میگیری خدایی نکرده 

هر قلبی داستان خودشو داره کسی رو قضاوت نکن وقتی از دردش خبر نداری......یادت در قلبم اذان است در کلیسا🖤لطفا هیچی از گذشتم نپرسین یادآوری و حرف زدن در موردش داغونم میکنه نمیخوام بهش فکر کنم🖤🥀

بیرونم میری پر خوراکیه اونوقت باید در همه مغازه ها رو تخته کنن دیگه

ببین گلم درسته بیرونم هست تواین سایت خیلی دیدین تاپیک زدن هیچی خونمون نداریم بچم شیر خشک گیرش نمیاد درسته بیرون هست تو نت پره ولی اینجا یه گم مراعات کنیم

نوش جان بابا یه شیرینیه دیگه اینجا هم نبینید بیرون می بینید دیگه

همونو بگو انگار چی هست حالا 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

سلام😐😂

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                          [ تَحَمُل' ]  یعنی بگذاری دَرد بیاید بِمانَد، بِدَرَد، ‌بِرَود🌱ما همگی مردگانیم از نوع زنده !عشق و زمانی فهمیدم که لبات خندید 𝐇 🤍✨ . 

چند شب پیش گریه کردم برا شیرینی خیلی ویارمه اینروزا

منم تو بارداری خیلی ویارم بود🥲🥲اونموقع با مادرشوهرم اینا زندگی میکردم هرچی شوهرم میخرید دو سه تا سهم من میشد بقیشو اونا میخوردن منم دیگه نمیگفتم بیار میرفتیم بیرون تو قنادی دوتا دونه میخرید میخوردم🥺😂الان نی نیم تپله میگن انقدر شیرینی خوردی چاق شده

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_