من خودم مرغام رو همه تعریف میکنن و خیلی طرفدار داره خورشت مرغم 😍♥️
من اول مرغام روچند دقیقه اندازه که کمی نرم بشه و خون ابش کشیده بشه و هورمونش کشیده یشه با یه تیکه هویج و زردچوبه و زنجبیل و زیره سیاه و دارچین و فلفل دلمه و سیر اب پز میکنم
بعد روغن میزارم داغ بشه مرغام رو نمک میزنم بعد میزارم سرخ بشه ادویه هامم میریزم (پودر سیر،پودر زیره سیاه،یکمی دارچین ،زنجبیل ،یکمی فلفل سیاه، زردچوبه)
نیم پز که شدپیاز هارو میریزم باهاش و مرغم رو کامل طلایی طلایی سرخش میکنم بعد میزارمش کنار
توی یه قابلمه یه پیاز خرد میکنم و سرخ میکنم با ادویه دلخواه
بعد سه تا قاشق پر رب گوجه میزنم و حسابیییییی سزخش میکنم
بعد کتری که گذاشتم جوش شده و اب جوش داره
اب جوش رو به رب های سرخ شدم یه نصف لیوان اضاف میکنم بعد مرغام رو میچینم توی اب مرغ و کم کم به مرغم اب اضاف میکنم
اخرای پختم یکم اب لیمو میزنم و اگر داشته باشم زعفرون دم کرده ♥️
محاله کسی عاشق خورشت مرغام نشه اصلا اصلا هم بوی زخم نمیده و خیلی مهمه که روی شعله کم پخته بشه