2777
2789
عنوان

من مرغام خیلی بد مزه میشه خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 47 پست

یجور ذسگ‌هم میتونی مرغارو بزار تو آب با پیاز فرامون بجوشه ۱۰دیقه آخر بهش نمک و زرد چبه‌بزن بعدش جدا مرغاتو‌ سرخ کن بزار کنار بعدش پیاز داغ کن رب بزن اب‌مرغتوبریز توش مرغاتو‌بزار توش‌و‌بزار بحوشه آبشو کم کن که مرغان وا نره توش‌ماش پخته لیمو عمانی   بریز خیلی خوب میشه یا میتونی ی جور دیگم درست کنی یعنی مرغارو‌بتد از سرخ کردن تو سس نجووشنی سس رو خدا بجوسی و موقع سرو اول  سس رو بریزی بعدش مرغارو‌بچیمی کنارش با سیب زمینی خلالی تزئین

مممممم

من مرغ سرخ میکنم بعد با برگ بو میذارم بپزه،جدا هم پیاز داغ درست میکنم فلفل دلمه تفت میدم،رب میزنم،ادویه هم پودر سیر،آویشن،پودر دارچین،پودر کاری،فلفل قرمز میریزم و خوب هم میزنم آب مرغ که کم شد این سس رو داخلش میریزم میذارم درست شه،بعضی وقتا هم داخل سس زرشک هم میریزم عالی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



من مرغا رو اول یکم ابپز میکنم تو اب و زردچونه و فلفل و چوب دارچین 

بعدش مرغا رو سرخ میکنم برمیدارم بعدش پیاز و نگینی خورد میکنم با چند حبه سیر تو روغن سرخ میکنم بعدش بهش زردچوبه و فلفل میزنم بعدش هویج و دلمه رو بهش اضافه میکنم یکم تفت میدم بعدش دوتاقاشق رب گوجه اضافه میکنم خوب تو روغن و پیاز و دلمه و هویج اینا سرخ میکنم تا خامی رب گرفته شه  نمکم همین حین اضافه میکنم بعدش مرغارو میچینم توش اب داغم که جوش اومده میریزم روش یکم که قل خورد دیگه زیرشو کمتر میکنم تا اروم بپزه در اخرای پخت هم زعفران دم کرده میریزم که اگرم در دسترس نباشه بازم طعمش عالیه مشکلی نیس 

من همیشه اینجوری میپزم عالی میشه

دونفری سایت و دست گرفتیم نظر میدیم،🤣🤣


در حد بضاعــــــــــــت😎😎😎😎


ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

در حد بضاعــــــــــــت😎😎😎😎

خب بریم بعدی

 https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

نه اینجوری اشتباهه 

اول این سبزیجاتی که میگم تازه شو تهیه کن( کرفس، هویج ، پیاز، فلفل دلمه ای سبز)

دقت کن کرفس حتما باشه اصلا بوی کرفس نمیگیره فوق العاده خوشمزه میشه

بعد سبزیجات رو داخل ماهیتابه بریز و مرغاتو روش قرار بده اگر برا مهمونیه و اب مرغ میخوای دو تیکه مرغ رو از اول برای اب مرغ جدا کن و بقیه تیکه هارو بزار رو سبزیجات و نمک و کمی زردچوبه و پاپریکا و زعفران زیاد و روغن به مرغ ها بزن و اجازه بده کامل بپزه و در اخر سرخ بشن  بعد که پخته و کمی سرخ شدن سبزیجات رو جدا کن و بریز دور 

اون دو تیکه مرغم که نگه داشتی با سبزیجات تازه بپز و اب هم داخلش بریز 

ابشو نگهدار برا سر سفره در پایان اون دوتارو هم سرخ کن بزار کنار بقیه مرغا

رمز این مرغ در اینه که اب رو روی مرغ نریختیم و خوشمزه میشه و زعفران زیاد داره

بشدت خوشمزه و خورا هست برا مهمونی عالیه

من خودم مرغام رو همه تعریف میکنن و خیلی طرفدار داره خورشت مرغم 😍♥️

من اول مرغام روچند دقیقه اندازه که کمی نرم بشه و خون ابش کشیده بشه و هورمونش کشیده یشه با یه تیکه هویج و زردچوبه و زنجبیل و زیره سیاه و دارچین و فلفل دلمه و سیر اب پز میکنم 

بعد روغن میزارم داغ بشه مرغام رو نمک میزنم بعد میزارم سرخ بشه ادویه هامم میریزم (پودر سیر،پودر زیره سیاه،یکمی دارچین ،زنجبیل ،یکمی فلفل سیاه، زردچوبه)

نیم پز که شدپیاز هارو میریزم باهاش و مرغم رو کامل طلایی طلایی سرخش میکنم بعد میزارمش کنار 

توی یه قابلمه یه پیاز خرد میکنم و سرخ میکنم با ادویه دلخواه 

بعد سه تا قاشق پر رب گوجه میزنم و حسابیییییی سزخش میکنم 

بعد کتری که گذاشتم جوش شده و اب جوش داره 

اب جوش رو به رب های سرخ شدم یه نصف لیوان اضاف میکنم بعد مرغام رو می‌چینم توی اب مرغ و کم کم به مرغم اب اضاف میکنم 

اخرای پختم یکم اب لیمو میزنم و اگر داشته باشم زعفرون دم کرده ♥️

محاله کسی عاشق خورشت مرغام نشه اصلا اصلا هم بوی زخم نمیده و خیلی مهمه که روی شعله کم پخته بشه 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
من خودم مرغام رو همه تعریف میکنن و خیلی طرفدار داره خورشت مرغم 😍♥️من اول مرغام روچند دقیقه اندازه ک ...

اگر عصاره مرغ الیت هم داشته باشی بریزی توش که دیگه حرف نداره

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

اول آب ببند رو مرغ بذار بجوشه یکی دو قل زد آبشو بریز بیرون

بعد پیازو تفت بده نمک و زردچوبه و فلفل سیاهو اضافه کن

بعد رب رو باهاش تفت بده

مرغارم بنداز تو قابلمه آب ببند روش ولی ن زیاد

ی هویج هم حلقه کن

بعد نوک قاشق مربا خوری پودر آویشن بریز بذار بپزه

آخر سر هم سرخشون کن

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز