2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 113 پست
حالا خوبه گفتی معلمی انقد کار راحت و کم دردسریه فک کن پرستاری دکتر یا متخصصی چیزی بودی

نه بابا همچینم راحت نیست، ۱۷رتا شاگرد دارم، معلم کلاس اولم، خونه که میرسم از مغزم بخدا دود بلند میشه

مطمئن باش خدایی نکرده بارداری سخت نداشته باشی میتونی تدریس کنی چیزی نیست . آشنایی داشتیم تا ۹ ماه سرکار میرفت مسئول نمیدونم چی بود 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۸ سالمه،بچه ی اولمه

حالا برعکس منو شما هرچی بچه زیر ۲۰ ساله داره خودشو جر میده واسه بارداری خیلی تو مخمه چرا

از کی شروع میکنن میخان چیکار کنن تو بارداری چرا هیچ هدف دیگه ای ندارن

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مطمئن باش خدایی نکرده بارداری سخت نداشته باشی میتونی تدریس کنی چیزی نیست . آشنایی داشتیم تا ۹ ماه سر ...

تو رو خدا؟ اضافه وزنم دارم، همش میگفتم برم باشگاه، وزن کم کنم بعدش سال دیگه اقدام میکنم

بعد از سقط دیگه باردار نمیشم؟؟تو رو خدا راهنماییم کن

ممکنه که نشی ، مشکلات برای رحمت پیش میاد ، الان رحمت سالمه آماده س واسه بچه داری .انقد خونریزی میکنی انقباضای شدید ،من بعدش باردارشدم ولی سقط شد خود به خود دهانه رحمم پایین بود ،الان باردارم ولی انقدر استرس گرفتم رازو نیاز کردم بمونه واسم . سقط از زایمان سخت تره باورکن ، 

ممکنه که نشی ، مشکلات برای رحمت پیش میاد ، الان رحمت سالمه آماده س واسه بچه داری .انقد خونریزی میکنی ...

آره از همینش میترسم وگرنه سقط میکردم، بدنم اصلا آمادگی ندارن الان، هم اضافه وزن دارم، هم باکتری و عفونت معده دارم، هم چربی خون،

بخدا نمیدونم، انتظار بچه رو نداشتم الان،بدنم آمادگی نداره، روحیم آنقدر خرابه

کم کم آمادگی پیدا میکنی 

اگه الان باردار شدی بدون بهترین موقع هست 

کاری نکن یه عمر عذاب وجدان بگیری و حسرت بخوری

بنظرتون اگه بچه رو بندازم، بعداً دیگه باردار نمیشم؟

بله ، هدیه خدا رو پس میدی ؟!!

واسه چی میخوای قتل کنی؟ واسه شغل ؟!!

دیگه از این فکرهای مسخره نکن ، شما که زایمانت تابستونه راحتی. 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بعد از سقط دیگه باردار نمیشم؟؟تو رو خدا راهنماییم کن

احتمالش وجود داره! بهتره از فکر سقط بیای بیرون! سقط عمدی خطرای زیادی داره

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

کم کم آمادگی پیدا میکنی اگه الان باردار شدی بدون بهترین موقع هست کاری نکن یه عمر عذاب وجدان بگیری و ...

اضافه وزن دارم از این میترسم خیلی سنگین بشم، تو معدمم عفونت دارم، باکتری معده، واسه اون دارو میخورم ,بخدا آنقدر یهویی باردار شدم نمیدونم چیکار کنم، میترسم خیلی میترسم

تو رو خدا؟ اضافه وزنم دارم، همش میگفتم برم باشگاه، وزن کم کنم بعدش سال دیگه اقدام میکنم

فدای سرت ،دختر خیلیا آرزوی حامله شدن دارن ، سنتم خوبه مطمئنم خدا برات خواسته .لاغر میکنن رژیم میگیرن قرص میخورن یا نمیدونم جراحی میکنن نذار کارت به اونجا برسه ، بذار رحمت دست نخورده بمونه ،من دهانه رحمم اومد پایین انقد خونریزی کرده بودم کم خونی گرفتم بعدش میگفتن خدایی نکرده شاید لازم بشه بدوزی . فکرشو بکن؟؟؟