2777
2789
عنوان

کیست دارم تو رو خدا بیاین

126 بازدید | 22 پست

دکتر بهم گفته تا ۶ ماه قرص بخور 

چند ماهه دارم میخورم 

بازم کیسته هست 

من اندامم عالی بود الان که شکمم ورم می‌کنه اعصابم خورد میشه 

میخوام قرصا رو قطع کنم برم سراغ دارو گیاهی 

شما نظرتون چیه

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم داره و نمیتونه باردار بشه.

هر چقدر دارو میخوره اصلا نمیره

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

من با کیست های زیاد باردار شدمخدا بخواد میشه🤲🏻💜

واقعا؟

پریودیش هم نامنظمه.

پارسال یکی سقط کرده

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خواهرم هر روز سال رو دارو میخوره .

ماه قبل دکتر گفته بود رفته این ماه عقب انداخت خوشحال بود که شاید بارداره ولی دکتر گفت دوباره کیست داری.

چرا نمیره؟

ینی کیست از باردار شدن جلوگیری میکنه؟

برا خواهرم که انگار اینطوریه.

یعنی از ۱۲ ماه سال ۱۱ ماهش رو دارو میخوره ولی نمیره

تو رحم نمیدونم چه نوعی هست ولی ۳۲ میلی متره

کیست درموئید با هیچ دارویی رفع نمیشه فقط باید عمل کنی اگه درموئید نباشه چون سایز کوچیک داره با دارو درمان میشه دکترت رو عوض کن من اندازه موهای سرم دارو امتحان کردم هم گیاهی هم شیمیایی دوتا دارم یکی درموئید یکی معمولی که رفع نشد ماه دیگه میخوام عمل کنم