2777
2789
عنوان

درس خوندن در مقطع دکتری تو 50سالگی مسخره هست( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 52 پست
مسخره که نیستولی اگه یه عمر تو رشته خودت کار کردی و الان بازنشست شدی اگه من باشم کلا میرم یه کار دیگ ...

اتفاقا مشکلم همینه تو رشته خودم شاغل نبودم و کلا تمام ناراحتی ام از اینه جای دولتی استخدام شدم که با دیپلم هم می‌شد رفت و من موندم کلی افسوس 

من ۴۷ سالمه و فوق لیسانس و شاغل کارمند دولت  . ۲۰ ساله کار میکنم .پارسال تصمیم گرفتم برم دوره آرایشگری و مراقبت پوست ببینم و این کار رو کردم . سخت بود ولی شد . جالب اینکه  پیشنهاد کار هم داشتم. اینم بگم که رشته اصلیم مرتبط با علوم ریاضیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به درد کار دیگه نمیخوره خودمم نمیدونم دوست دارم فقط بخونم وگرنه به کارم نمیاد

بخونین چرا که نه. وقتی دوست دارین. اصلل چرا همین حالا نمی خونین. نه برای کار برای دل خودتون. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

دیر شدن که دیر نیس مدیر من چهل سالشه امسال ارشد قبول شده ولی من فکر میکنم الان مهارت بیشتر بدرد میخوره و پولسازتر شده. البته به اینم بستگی داره که بخاین دکترای چه رشته ای رو تو کدوم دانشگاه بخونید