2777
2789

با پونرده نه ولی دیدم کارگر با سی میلیون گاهی هم بیشتر شده کارگر بتن ریزی هست که روزی یک تا یک ودویست در امد داره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

عزیز جان باید سعی کنید یه حرفه ای یاد بگیرید

مثلا صافکاری یا مثلا پرسکار خشکشویی یا کانتر کار فست فود یا هرکاری ک علاقه ام توش باشه ک ادم بتونه سختیش رو تحمل کنه

بعد میتونید مغازه خودتون رو باز کنید و درامدتون رو چند برابر کنید

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کنارش باید یه هنر و شغل دومی باشه
 شما ب عنوان خانم خونه میتونی هنر ب خرج بدی و یه کسب و کار با کمک همسرت و خانوادت تشکیل بدی 

و بله چرا که نه . جهش بزرگی میتونه توی زندگیتون رخ بده

عزیز جان باید سعی کنید یه حرفه ای یاد بگیریدمثلا صافکاری یا مثلا پرسکار خشکشویی یا کانتر کار فست فود ...

مغازه لباس فروشی و مواد غذایی که حرفه نمیخواد یاد داشته باشی چطوره؟

باید یه حرفه و فن بلد باشی یا یاد بگیری اول کارگر ساده ای بعد کارگر با درامد بالا بعد هم ب ای خودت کار کنی 

ولی اگر حرفه و فن خاصی بلد نباشی روز به روز اوضاع بدتر میشه

دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه
مغازه لباس فروشی و مواد غذایی که حرفه نمیخواد یاد داشته باشی چطوره؟

قدرت خرید مردم کم شده لباس رفته تو الویت های چندم،ولی هرچی درامد ادم کم باشه بازم مجبوره غذا بخره بخوره

مرکز خریدا میری لباس فروشیا خلوووووت،ولی اغذیه فروشیا شلوووووووغ

اگه بتونید اغذیه فروشی بزنید خیلی هم خوبه،

ولی مثلا اگه همه کارارو بدید دست کارگر کارو خراب میکنن،گوشه های کار رو خودتونوباید بیشتر بگیرید

مثلا همسرتون تو اشپزخونه شما پای صندوق باشید یا برعکس

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤