2777
2789

یعنی ساعت کاریش زیاده ولی درآمد کم همش فکرش درگیره اخه شغل خودش چیز دیگه هست باید بره شهر دیگه قبلا باهم اونجا بودیم چند سال الان برگشتم شهر خودم میگه بزار من تا عید برم لااقل کار خودم ولی من دلم رضا نیست بره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سه تا بچه دارین خوب بذار بره یکم پول دربیاره عزیزم البته اگه شغلش درسته و مشکلی پیش نمیاد

شغلش که درست هست ولی خب کارش سنگین هست دیگه اگه مجبور بشم باید قبول کنم بره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شغلش که درست هست ولی خب کارش سنگین هست دیگه اگه مجبور بشم باید قبول کنم بره

اخه تو  یه تاپیک دیگه هی استارتر میگفت میخوام شوهرم شغلشو عوض کنه چکار کنم راضی بشه  مافکر میکردیم واسه کلاس و اینا میگه هی نصیحتش میکردیم اخر گفت بابا شوهرم شوتیه ادم میاره از اون ور مرز همه  گرخیدیم به والله 😅

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اخه تو یه تاپیک دیگه هی استارتر میگفت میخوام شوهرم شغلشو عوض کنه چکار کنم راضی بشه مافکر میکردیم و ...

یا خدا😂😂نه بابا شوهر من اینقدرزحمت کش بدبخت اهل این کارها نیست کارش بتن ریزی هست تو کار سقف خونه هستن

اخه تو یه تاپیک دیگه هی استارتر میگفت میخوام شوهرم شغلشو عوض کنه چکار کنم راضی بشه مافکر میکردیم و ...

ولی خب الان یک ساله تو یه مغازه مرغ و ماهی کار میکنه خیلی هم خوب همه چی یاد گرفته زرنگه همه هم دوسش دارن ازش راضی هستن هم اخلاقی هم کاری ولی خب درامدش کمه راضی نیست 

ولی خب الان یک ساله تو یه مغازه مرغ و ماهی کار میکنه خیلی هم خوب همه چی یاد گرفته زرنگه همه هم دوسش ...

خدابهش سلامتی بده ولی کار اولش خیلی سخته کار دومش هم وقتی خوبه که سرمایه از خودش باشه 

طفلک  معلومه زحمت روزگارو خیلی کشیده 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خدابهش سلامتی بده ولی کار اولش خیلی سخته کار دومش هم وقتی خوبه که سرمایه از خودش باشه طفلک معلومه ز ...

قربونت عزیزم 

بله خیلی سختی و زحمت روزگار کشیده