2777
2789
عنوان

تا میتونید درس بخونیدددد

325 بازدید | 12 پست

پر از حس خوبههه 

خییلییی خوب 

هزار تا پسر و شوور و ...هم تو زندگیتون باشه از درس خوندنتون دست نکشید ...

یه مدت زدم به بی خیالی ،دیدم نهههه ،فایده نداره ،تنها چیزی که منو آروم میکنه درسه ،همون تشویقای ریز تو دانشگاهه ،لبخند استادمه ،تشویقاشون و ...

وقتی درس میخونم همه چی خوبههه ،همه چیز ...

گور بابای پسر جماعت 😅پسر همیشه هست ،پسر خوبم همیشه پیدا میشه ...با اینکه فردی رو دیوونه وار دوست دارم ولی دیدم که حتی بهتر از اونم پیدا میشه !دیدم موقعیتای بهتر از اونم برام میتونه پیش بیاد حتی اگه اون فرد مقابلمو دیوونه وار دوست نداشته باشم !در واقع اون وسطم من چیزی از دست نمیدم با این حساب ،اون آدمه که از دست داده چیز بهتری رو ...

پس از همه چیز دست میکشم و به آینده ام فکر میکنم ...

به خصوص تو این روزا که باز دارم برمیگردم به قبلم ...

چند هفته ای به هم ریخته بودم و گند زدم ،باقی مونده ی این دوران باید خوب بره جلوووو 

باید ادامه داد 

🤍🩶🖤

درسته"

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در هر صورت دو تا آدمی که کل زندگیشون درگیر مسائل آکادمیکن و یه روزی از هم خوششون میومد افتادن رو دور رقابت 😂

یه دورانی من رقابت میکردم با اون ،آرههه ،حالا بشین و تماشا کن 😎دوباره فعالیتشو شروع کردههه 😁چه میکنی برای اینکه به چشمم بیای ولی از چشمم افتادی تو با رفتارات ...

🤍🩶🖤
مایی که خودخوان درس میخونیم یعنی با استاد ارتباط نداریم که تشویقمون کنه چی؟

خودت تلاش کن 🥲به ازای تلاشت برای خودت زمان بذار کارای مورد علاقه تو انجام بده اگه درسات سنگینه ...

حالا منم این ترم با اساتیدم در ارتباطم و خوبم باهاشون ، قبلش نبودم 🫠

🤍🩶🖤
میتونم بپرسم باچندساعت خوندن پزشکی دراومدی

در کل هر چقدر بیشتر و با کیفیت تر بخونی بهتره 

من ساعت مشخصی نداشتم و به شدت نوسانی میخوندم ،پشت کنکوری بودم و درگیر افسردگی ...از صفر داشتم تا ۱۲ 

حتی رتبه ی کنکورم در مقایسه با آزمونام واقعا خوب نبود .‌‌..

🤍🩶🖤
در کل هر چقدر بیشتر و با کیفیت تر بخونی بهتره من ساعت مشخصی نداشتم و به شدت نوسانی میخوندم ،پشت کنکو ...

مرسی

من روزایی که کلاس و مدرسه نمیرم 10 12 ساعت میخونم ولی خسته شدم چون از دهم میخوندم بعد حس میکنم رقیبام قدرن ناامیدمیشم

مرسیمن روزایی که کلاس و مدرسه نمیرم 10 12 ساعت میخونم ولی خسته شدم چون از دهم میخوندم بعد حس میکنم ر ...

خواهش 

خوبه که 

نهههه ناامید نشو ،وقتی ناامید بشی بد میشه همه چی ...به رقیبات دیگه فکر نکن 

به بهتر شدن خودت فکر کن 

🤍🩶🖤