2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ

163 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کیا بارداری پوچ داشتن و تو خونه سقط کردن میشه کمکم کنید.

متاسفانه قبلا لک دیدم شیاف پروژسترون گذاشتم نذاشتم دفع بشه نمیدونستم پوچه 

الان دکترم گفته سعی کن تو خونه دفعش کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.عزیزم من بارداری پوچ داشتم و تو خونه سقط کردم. منم از اول بارداری لکه بینی داشتم و یک هفته روزی دوتا شیاف استفاده میکردم.وقتی دکتر تایید کرد کع پوچه شیافمو قطع کردم و شروع کردم به خوردن دمنوش زعفرون و گل محمدی غلیظ. روزی دو سه بار.پیاده روی و بالا پایین رفتن از پله.بعد از دوسه روز لکه بینی تبدیل به خونریزی شد و ساک بارداریم دفع شد.

موقع دفع اصلا درد نداشتم.درکل زیاد درد نداشت فقط یه روز چندساعتی دردم یکم از حالت پریودی بیشتر یود و لخته دفع میکردم.تا دوهفته هم خونریزی و لکه بینی داشتم و تموم شد.

سلام.عزیزم من بارداری پوچ داشتم و تو خونه سقط کردم. منم از اول بارداری لکه بینی داشتم و یک هفته روزی ...

انشالله که منم اینجوری دفع کنم از کوتاژ و ساکشن و قرص خیلی میترسم.

برای هربار چقدر زعفرون بریزم ؟

گل محمدی چقدر؟

سلام.عزیزم من بارداری پوچ داشتم و تو خونه سقط کردم. منم از اول بارداری لکه بینی داشتم و یک هفته روزی ...

من ساکم خالی و پونزده میلی متر نمیدونم بزرگ حساب میشه یا کوچیک

دکتر به من قرص داده بود خودش زیرزبونی

به من گفت بفرستمت ساکشن ترسیدم گفت برو تو خونه ورزش کن چند روز اگر دفع نشد بگ.و برات قرص بگیریم یا بفرستیمت بیمارستان اونا قرص بدن

انشالله که منم اینجوری دفع کنم از کوتاژ و ساکشن و قرص خیلی میترسم.برای هربار چقدر زعفرون بریزم ؟گل م ...

انشاءالله.

انقدی بریز که یه دمنوش غلیظ بشه.

مثلا من گل محمدیام غنچه هستن.۵ یا ۶تا میریختم و یه قاشق چایخوری زعفرون.

دو استکان میخوردم.باز همونو میتونی تو قوری نگه داری چندساعت بعدم بخوری.اینجوری خیس میخوره عصاره اش درمیاد.

انشالله که منم اینجوری دفع کنم از کوتاژ و ساکشن و قرص خیلی میترسم.برای هربار چقدر زعفرون بریزم ؟گل م ...

من بااینکه توخونه سقط کردم ولی باخونریزی زیاد رفتم بیمارستان دکتر کورتاژم کرد

گفتم بچه ی اولمه ومیگن بده کورتاژ بشی ولی اون قبول نکرد وکورتاژم کرد

انشاءالله.انقدی بریز که یه دمنوش غلیظ بشه.مثلا من گل محمدیام غنچه هستن.۵ یا ۶تا میریختم و یه قاشق چا ...

اهان ممنوع انجام بدم انشالله که راحت دفع کنم کارم به بیمارستان نکشه