2777
2789
عنوان

جدایی با بچه لطفا بیاید

224 بازدید | 9 پست

من دوماه جداشدم ی پسربچه یکساله دارم شوهرم معتاده بود حالا هرکی ازراه میرسه دوست آشنا فامیل میگن بزرک گردن بچه بخصوص پسر دست تنها بدون پدر خیلی سخته همش ته دلم خالی میکنن یامیگن وای آینده ات بابچه ات خراب شد تو خیلی جوونی ۲۶سالمه کی دیگه تورو بابچه قبول میکنه ازالان باوجودبچه باجوونی وخوشبختی خداحافظی کن یعنی اشتباه کردم حضانت دائمی گرفتم واقعا یعنی تااخرعمربایدباپسرم تنها زندگی کنم یا بزرک کردنش اتقدرسخته که همه میگن موندم چیکارکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدری که معتاد باشه ؛ اثر بسیار وحشتناکی بر روی بچه خواهد داشت

شما جای اینکه به اون اراجیف گوش کنید اگر خواستید به همون ها بگید برای یکی دو سال آینده اگر خواستید بهتون خواستگار معرفی کنن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بیخود میگن،همینا اگه بچتو به پدرش میدادی میومدن سرکوفت میزدن که بی مهر و محبتی چجوری دلت اومد از بچت بگذری، دیدم آدمایی که دست تنها بچه شونو به بهترین نحو بزرگ کردن 

من چند روز دیگه ۱۷ سالم میشه

وقتی ۶ سالم بود دعوای مامان بابام شروع شد که در حد طلاق بود صد بار تا پای طلاق رفتن ولی بخاطر آبرو طلاق نگرفتن

الان خیلی سرد باهم رفتار میکنیم انگار نه انگار من بچشونم اونا مامان و بابامن از لحاظ روحی و روانیم خیلی داغونم 

فقط خواستم بگم بهترین کارو برای بچتون کردید🙂