2777
2789
عنوان

بعد گذشت یک ماه از کات همو دیدیم

104 بازدید | 5 پست

پیشنهاد داد ک دوباره ادامه بدیم رابطه مون رو....

گفت این مدت خیلی درگیر بوده و اینا....

دروغ نگم خیلی دوستش دارم خب حالا هم ک خودش پیشنهاد داد ادامه بدیم نمیدونم قبول کنم یا ن....تو این یک ماه از نبودش داغون شدم فقط...اونم واقعا حالت دپرس بود...

استباه ترین کار ممکن اینه بعد مات برکردی به یه رابطه از ما گفتن بود

خب رفته بود تهران تو این مدت و درگیری کاری داشت

میدونم باید ی خبر میگرفت ولی اون آخرا من دیگ بهش محل ندادم....ولی نمیدونستم اینقدر دوستش دارم ک هر روز و هر لحظه بهش فکر میکنم...🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب رفته بود تهران تو این مدت و درگیری کاری داشتمیدونم باید ی خبر میگرفت ولی اون آخرا من دیگ بهش محل ...

ببین الان چون تو فشار هستی نمیتونی منطقی فکر کنی ولی خب الان خودت گفتی بهش محل نمیذاشتم خب حتما از چیزی اذیت بودی و یا منطقت اینو بهت میگفتن ولی الان حست جلو منطقت گرفته و مشکلاتت باهاش نمیبینی 

در کل بعد کات وقتی بر میگردی علاوه بر اینکه ارج و قرب سابق نداری ، خیلی اتفاقایی میفته که از دفعه قبل زودتر کات میشین 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲