2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم بیایددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 94 پست

عزیزم اول ک اشتباه کردی ک اردواج کردی بعد اینکه فک نکن مردهای دیگه شاهزادن. پدرت اگه حمایتت میکنه برو خونه پدرت مهریه بگیر پدرش هم دربیار ب درک طلاق نمیده بعد یکی دوسال خسته میشه طلاق میده شک نکن خیلی ها این مدلی دیدم از مهریه ت اصلا نگذر ولی اگه خونه پدرت شرایطتت بدتر میشه ب نظرم نرو من ی دوست داشتم سن کم بودیم اون اردواج کرد تنها کاری بهش گفتم بکن اینکه خونسرد باشی  محل سگ نده برای خودت تفریح کن کتاب بخون باشگاه برو مطمین باش رابطه مثل اهن ربا میمونه بچسبی بهش دفع میکنه دور بشی جذبت میشه من ب این قانون اهن ربا واقعا اعتقاد دارم و مغرور باش توهم ...انشالله ک زندگیت رو روال بیافته....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا نه زشتم نه چیزی هیچی

دخترم مثل گل هستی مساله اینه تو الان باید با دوستات کلاس کنکور میرفتی و بچگی میکردی نه اینکه شوهر بدنت به ی ادم مریض که فقط بفکر تخلیه کردن خودش روی دختر بچس 

چی بگم سرم درد گرفت خدا شاهده 

بخدا نه زشتم نه چیزی هیچی

دخترم مثل گل هستی مساله اینه تو الان باید با دوستات کلاس کنکور میرفتی و بچگی میکردی نه اینکه شوهر بدنت به ی ادم مریض که فقط بفکر تخلیه کردن خودش روی دختر بچس 

چی بگم سرم درد گرفت خدا شاهده