2777
2789
عنوان

انقدر دختر خوشگل تو دانشگاهمون هست از خودم نا امید میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست

منم چند روز پیش همین فکرو میکردم که الان چه اتفاقی افتاده که دخترا همه زیبا هستن چرا قدیم تر اینجوری نبود ماها که معمولی رو به پایین هستیم خیلی تو دید میایم بین خوشگلا 

همش فک میکنم شاید همسر سابقم برای این بهم خیانت کرد که چهره خوبی نداشتم و همسر جدیدش از من جوون تر و فوق العاده زیبا و به روزه آخه من هیچ عملی نکردم و بینی به شدت زشتی دارم مشکل دریچه ای قلب دارم اصلا نباید جز در موارد اورژانس برم زیر تیغ جراحی دکتر اوکی نمیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترم پنجم

پس ازت یه دو سه سالی بزرگترم😄

الان به لطف عملو تزریق خیلیا خوب شدن.لباسا و تیپای خوشگل.لوازم ارایش خوب.بهترین کار اینه سرتو بندازی پایین بری بیای تا تموم شه

عزیزم اینا همه عمل کردن خوشگل شدن زمان ما دهه شصتیا تو هر کلاس یه دونه یا دوتا خوشگل به زور پیدا میشد..الان دیگه با این همه آرایش وعمل معلومه زشت نمیبینی ولش کن حساس نباش خودتو باکسی مقایسه نکن وگرنه خیلی اذیت میشی ..گاهی باخودم میگم مردا تقصیری ندارن وقتی بیرون این همه زن رنگارنگ میبینن هوایی میشن یا خیانت میکنن یا از زنشون سرد میشن..منم قیافم خوبه بدون عمل تازه همه میگن خوشگلی اما از دیدن وضعیت بیرون به هم میریزم نه بخاطراحساس کمبود بخاطر نگاه شوهرم که به اینا خانومای جورباجور میفته و چندبارم دلمو شکسته..خلاصه ماهرچی میکشیم از دست همجنسای خودمونه...متاسفانه بارها دیدم که دخترا چقدر واسه شوهرمن که یه مردمتاهله عشوه میان کرم میریزن..واقعا یه روزی سرشون میاد یه روزی ازدواج میکنن یاعاشق میشن یکی برای عشقشون عشوه میادو زندگیشون میپاشه...چوب خدا صدا نداره..