2777
2789
سال ۹۷ داروسازی قبول شدم دانشجو شدمسال ۴۰۱ پزشکی قبول شدماز وسط تحصیلم تغییر رشته دادم توی دانشگاهام ...

جم کن بابا مگه می خوای تو اتوبان تغییر لاین بدی که از دارو سازی اومدی پزشکی  بعدشم شما حتی اگر هم بر فرض مثال درست بگی باز باید 7 سال پزشکی بخونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حال که این طوریه من هرچی تاپیک بزنی میام و برای عضو های نی نی سایت افشا گری می کنم

خودت خندت نگرفت اینو نوشتی ؟

عیب نداره عزیزم من درکت میکنم مجبوری عقده هات رو یه جا خالی کنی عقده گشایی کنی

حال که این طوریه من هرچی تاپیک بزنی میام و برای عضو های نی نی سایت افشا گری می کنم

خودت خندت نگرفت اینو نوشتی ؟

عیب نداره عزیزم من درکت میکنم مجبوری عقده هات رو یه جا خالی کنی عقده گشایی کنی

سال ۹۷ داروسازی قبول شدم دانشجو شدمسال ۴۰۱ پزشکی قبول شدماز وسط تحصیلم تغییر رشته دادم توی دانشگاهام ...

چه خوب . چون یک بار قبول شده بودی محدودیت شرکت در کنکور نداشتی؟ مگر چند تا از  واحدهاتون مشترکه ؟ 

جم کن بابا مگه می خوای تو اتوبان تغییر لاین بدی که از دارو سازی اومدی پزشکی بعدشم شما حتی اگر هم بر ...

بی سواد و احمق اگه آدم بود :

رشته های تاپ توی دانشگاه قابلیت تغییر رشته دارن

کسی که دندون دارو پزشکی قبول شه بعد از چند سال

میتونه تغییر رشته بده

خیلی از دوستام هم این کارو کردن

تحقیق کن بعد دهنت رو باز کن

از اینجا هم گمشو بیرون عقده هاتو جای دیگخ خالی کن

عقده ای بی سواد

خودت خندت نگرفت اینو نوشتی ؟عیب نداره عزیزم من درکت میکنم مجبوری عقده هات رو یه جا خالی کنی عقده گشا ...

دیگه جوابتو نمیدم تا در عمق جهالت بسوزی بدبخت

چه خوب . چون یک بار قبول شده بودی محدودیت شرکت در کنکور نداشتی؟ مگر چند تا از واحدهاتون مشترکه ؟

بله خیلی هاشون مشترکه

کنکور ندادم ، واحد های دانشگاه رو تطابق دادن رفتم پزشکی

مشاور کنکور رشته ی تجربی باید رتبه برتر تجربی باشهعزیزم تحقیقاتت رو بیشتر‌کن

عزیزم شما چطور دکتری قراره بشی ک با مردم نمیتونی خوب برخورد کنی ؟ 

و درضمن رتبه برتر شدن الزام برای مشاور کنکور شدن نیست ، هرکسی علمشو نداره خیلی بهتره که خودت هم تحقیقاتی داشته باشی 💗

عزیزم شما چطور دکتری قراره بشی ک با مردم نمیتونی خوب برخورد کنی ؟ و درضمن رتبه برتر شدن الزام برای م ...

مردم حرف دهنشون رو بفهمن 

نه که هر زری میخوان بزنن

و توهین کنن به تلاش های چندین ساله یه نفر

مشاور کنکور رشته ی تجربی باید رتبه برتر تجربی باشهعزیزم تحقیقاتت رو بیشتر‌کن

چقدر زودهم بهتون برمیخوره بهتر هم میتونستین جواب بدین ! 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔