2777
2789

تنها ک باشیم خوبه ها

جلو بچه ها یا مثلاً خانواده‌اش یا خانوادم اصلا احتراممو نگه نمیداره یک چیزی بگم میپره بهم خیلی بداخلاقه از دستش خسته شدم 

دیشب بهش گفتم پسرتو میدم به خودت دخترمو برمی‌دارم میرم پی زندگیم تو خیلی آدم نامردی هستی 

۹ سال دارم باهاش زندگی میکنم اما واقعا خوشبخت و خوشحال نیستم تو این زندگی اصلا حالم خوب نیست

این مرد یکم درک و فهم و شعور نداره 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موقع بی احترامیش چی میگی؟ 

‌چہِ‌ انتظـٰاࢪ عجـیبیست! نه‌ ڪـوششے...نـه‌ـבعـٰااایـۍ...؋ـقط‌ نشسـتہ‌ایم‌ ومی‌گوییـم‌ خـבااا ڪُنـב ڪه‌ بیااایـۍ..!!! 🥀#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                                                                                                                    

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊

اینا برا اون دنیاست؟؟؟ 

این دنیا چی بخونیم؟  

‌چہِ‌ انتظـٰاࢪ عجـیبیست! نه‌ ڪـوششے...نـه‌ـבعـٰااایـۍ...؋ـقط‌ نشسـتہ‌ایم‌ ومی‌گوییـم‌ خـבااا ڪُنـב ڪه‌ بیااایـۍ..!!! 🥀#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                                                                                                                    

گفتی از چی ناراحتی باهاس حرف زدی؟؟

بارها گفتم دریق از یکم تغییر

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
موقع بی احترامیش چی میگی؟

قبلاً هیچی نمی گفتم میگفتم خجالت بکش یا زشته

اما الان منم بهش بی احترامی میکنم

مردا خیلیاشون محبت کلامی ندارن ولی در رفتار مواظب و عاشقن. مثلا مریض میشی یا یه جات درد میگیره چکار میکنه؟ نیازایه خوراک و پوشاکتو بر طرف میکنه؟ اگه اره زندگیتو بکن بچه هارو آواره نکن

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
چه جالب شوهر منم چشمش به خاندانش میوفته منو تحویل نمی گیره بی احترامی هم می کنه من از ش زده شدم ...

منم ازش بدم اومده 

از چشمم افتاده 

فقط پا بند بچه هام و الا پر میزدم میرفتم برای خودم