2777
2789
عنوان

کارت دعوت از طرف یک دوست

7064 بازدید | 1202 پست

سلام دوست عزیز😇✋🌼❣️

از اینکه اینجایی خوشحالم🙂میخوام دعوتت کنم💌

به سمت کسی که روی یاری تو حساب کرده

کسی که سالیان سال هست که تنهاست 🥹

کسی که تو‌ دل شب برای دور شدن بلاها از تو و عزیزانت دعا کرده..🤲

وقتی نیاز به صبر داشتی؛ صبر بهت تلقین کرده تا از پیچ و خم مشکلات عبور کنی

وقتی از همه جا بریدی🥺💔

پناهت شده و‌ تو‌ رو دعوت به حَرمِش کرده و کسی رو برای حل مشکلت روانه کرده..

🌿او مثل یک پدر و دوست مهربون کنار مون هست

اما ما هم غافل بودیم و هم بی تفاوت

انگار ندیدیم و نمی‌بینیم و همیشه رد شدیم ...🚶‍♀️

🍃اما حالا نوبت ماست🙌که آستین بالا بزنیم و بگیم:

تا آخرش هستیم،

نبینیم گرد غم نشسته روی چهره مبارکت مولاجـ💖ـانم🥺اومدیم تا زمینه ساز ظهورت بشیم

هر کدوم به اندازه توانایی و وُسع مون

🌼با نوشتن #یامهدی در ثواب تاپیک سهیم باشیم🌼

ختم صلوات داریم پست اول 👇🏻

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

ختم صلوات 📿

میدونید خواص دعا برای ظهور و سلامتی حضرت چیه؟ 

۱ـ با امیرالمومنین علیه السلام محشور و در درجه آن حضرت خواهد بود .😍

۲ - محبوب ترین افراد نزد خدا میشود.

عزیزان ختم ۱۴۰۰۰ صلوات به نیت فرج و سلامتی مولا و عاقبت بخیری خودتون

هر کس تمایل به شرکت داره همین جا لطفا اعلام کنه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا مهدی موعود

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

اتفاقات بعد از ظهور امام زمان عجل الله ..

جهل و نادانی از بین میرود .

بسیاری از گمراهان هدایت میشند .

ظلم و جور برطرف شود و عدالت و امنیت تمام جهان را فرا میگیرد .

زمین گنج ها و برکات خود را آشکار میکند (طلا و نقره روی زمین انباشته میشود )

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

ادامه ...

تمام مریض ها خوب می شوند و کورها بینا می گردند و پیرها جوان میشوند .

باران به قدر کفایت ببارد و کل کره زمین مثل مخملی سبز و خرم شده و تمام درخت ها میوه دار شوند . 

ویرانه ای روی زمین باقی نمی ماند مگر اینکه حضرت مهدی (عجل الله فرجه الشریف) آن را آباد میسازد . 

📚کتاب مکیال المکارم🌹

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

✘ غریزه جنسی را می‌شود با راهکارهایی ساده مدیریت کرد!

کلیپ | استاد_شجاعی

منبع : جلسه ۱۶ از مبحث مدیریت غریزه جنسی 

https://uupload.ir/view/با_آیدی_sw7n.mp4/

«دستتون رو چند لحظه روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید» 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

چیو؟؟

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

تلنگر🛑

از عالم بزرگى پرسيدند:

چگونه بفهميم در خواب غفلتيم یانه ؟

گفت: اگر برای امام زمانت کاری میکنی و به ظهور آن حضرت کمک می‌کنی بدان که بیداری

و الا اگر مجتهد هم باشی

در خواب غفلتی...

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

فضیلت عجیب یاری کردن امام زمان علیه‌ السلام✋

🌸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:

من در روز قیامت چهار گروه را شفاعت میکنم اگر چه با گناهان اهل دنیا بیایند:

1⃣  کسی که فرزندانم را یاری کند .

2⃣ کسی که در هنگام سختی اموالش را به فرزندانم ببخشد.

3⃣  کسی که فرزندانم را با زبان و قلب دوست بدارد . 

4⃣ کسی که در برآورده کردن حاجات فرزندانم تلاش کند زمانی که آنان رانده و آواره شده اند.🌹

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت