2777
2789

پریود نمیشم تنبلی دارم ۷ ۸ ماهه اقدامم نتیجه نگرفتم میگن سیاه دونه خوبه دیشب گرفتم ولیدنمیدونم چه جوری مصرف کنم 

آسیاب کن با پونه ی خشک و کنجد میشه تو هر غذایی استفاده کرد

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسیاب کن با پونه ی خشک و کنجد میشه تو هر غذایی استفاده کرد

اسیاب اکه بمونه سمی میشه باید بلافاصله مصرف کرد

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

بریز تو عسل، اکه میتونی مغزیجات و دارچین و زنجبیل هم اضافه کن ناشتا یه قاشق بخور

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

بغیر اون قطره ویتاگنوس بگیر از داروخونه صبح و شب 40قطره بریز تو فنجون اب بخور، شکم و رحمت رو با روغن سیاهدونه چرب کن و ماساژ بده و با یه شال ببند 

بغیر اون قطره ویتاگنوس بگیر از داروخونه صبح و شب 40قطره بریز تو فنجون اب بخور، شکم و رحمت رو با روغن ...

باشه ممنون گلم سیاه دونه میگندباید از ۷ تا شروع کنی الان چه جوری مصرف کنم 

عزمزمه همشو یه باره پودرکنم یا کم کم بعدم عسل ندارم خرما میشه

اره خرما هم میشه ولی عسل گیر بیاری بهتره، سیاهدونه رو هروقت میخوای استفاده کنی نیم کوب کن بخور نزار بمونه

باشه ممنون گلم سیاه دونه میگندباید از ۷ تا شروع کنی الان چه جوری مصرف کنم

مهم نیست تعدادش