2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی خودش گفت دارم خیانت می کنم شایدبه قول یکی ازدوستان دراینجا که گفت اینقده این دست واون دست کردی ...

شوهرم میگه تو همکارا پیر پسرای بی مسئولیت ( این اقارو نمییگم )پسرای سن بالا که‌سالها بدون مسئولیت لای زنا و دخترا ول چرخیدن ،هستن که 

توقع دارن دختر همینجوری عین تیر چراغ برق سالها منتظر پسر مردم بشینه  حتی مادر پسره این حالت پسرشو تحمل نمیکنه 

ولی توقع های عجیب غریب از دخترای ساده مردم دارن 

اخرشم برای خوب جلوه دادن خودشون بهترین بهانه خیانت کرد زنا خائنن

من‌خوبم‌دختر مردم همیشه بده اینه قدرت مردسالاری و زن ستیزی و ضدزن بودن

زن همیشه بدهکار و بد و پرتوقعه 

مردهمیشه طلبکار و خودشیفته 

یعنی خودش گفت دارم خیانت می کنم شایدبه قول یکی ازدوستان دراینجا که گفت اینقده این دست واون دست کردی ...

شوهرم میگه تو همکارا پیر پسرای بی مسئولیت ( این اقارو نمییگم )پسرای سن بالا که‌سالها بدون مسئولیت لای زنا و دخترا ول چرخیدن ،هستن که 

توقع دارن دختر همینجوری عین تیر چراغ برق سالها منتظر پسر مردم بشینه  حتی مادر پسره این حالت پسرشو تحمل نمیکنه 

ولی توقع های عجیب غریب از دخترای ساده مردم دارن 

اخرشم برای خوب جلوه دادن خودشون بهترین بهانه خیانت کرد زنا خائنن

من‌خوبم‌دختر مردم همیشه بده اینه قدرت مردسالاری و زن ستیزی و ضدزن بودن

زن همیشه بدهکار و بد و پرتوقعه 

مردهمیشه طلبکار و خودشیفته 

باشه آقای محترم شما عالی و فوق العاده این دوست دخترتونم بدترین دختر دنیا و خیانت کارحق با شما هست شم ...

من چیزی جز حقیقت زندگی رو نگفتم

برامم مهم نیست تیکه میزنی

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اگه این مردای متاهل ، شوگر ددی ها بزارن ما مردای مجرد با یه دختر عاشق زندگی کنیم ….

تو۳۲سال هنوزکسی پیدانشددلتوببره؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خوشحال نیستم هر چیزی کارمایی داره هر کسی بع کسی بدی کنه بدی میبینهانقدرطرف یه ادم خیانتکار رو‌ نگیری ...

درسته حرفت منم کاملابه کارما ایمان دارم ولی من دلم نمی یادکسی که عاشقش بودم حالابه هرنحوی رفته باشه زندگیش تباه شه تودلم غم می یاد ولی خوشحال نمی شم که زندگیش تباه شده 

چی بگم ولی خوشحال نباش از نابود شدنش گناه داره

خوشحال نیستم بلکه بع عدالت خدا خوشحالم که هر کار بذی تاوان و کارمایی داره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

تو۳۲سال هنوزکسی پیدانشددلتوببره؟

سرم همش تو درس داشنگاه کار و نگهداری از مادر پیرم بود

رابطه اخریم دختره بهم خیانت کرد رفت

مگه عین دوستام دختر بازی میکنم که دلمو ببرن یا دل کسی رو ببرم ؟