2777
2789
۱۰سال اختلاف سنی دارین که این مهم نیست بایدببینین سره چی جداشده آیاتوخودت می بینی برای بچش مادری کنی ...

میدونم دلیل جدا شدنشو شهرمون کوچیکه همه میدونن علت طلاقش و حقوقش خیلی بالاس وضعش خیلی خوبه ولی من خودش و میخوام 

مطمعنی خیانت کردایشون ما خانما فقرومی تونیم تحمل کنیم که عشقمون وکنارمون داشته باشیم

بله خودش بهم گفت

حتی دوست نزدیکشم بهم پیام داد

بیخیال زندگی نامرده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خیانت نکرده انقدر الافش کردی گذاشته رفته چون فکر سمی مردا اینه تا ابد باید منتظرم‌بمونه انگار پ ...

نخیر الافش نکردم چون مادرش میدونست

مادر منم میدوسنت میخاسنم کمی استقلال مالی پیدا کنم برم جلو

حتی مادرش میخاست به پدرش بگه امادع باشن

حق میدم بهت طرف همجنست رو بگری عیب نداره ولی امیذوارم این بلا برای برادرت رخ نده چون دلش میشکنه …

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

کووو

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

پس بروبگیردیگه

گذاشتم حالم بعد از فوت مادرم خوب شه بعد برم جلو

کی گذاشتی ی ملت ندیدن؟؟؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بله خودش بهم گفتحتی دوست نزدیکشم بهم پیام دادبیخیال زندگی نامرده

یعنی خودش گفت دارم خیانت می کنم شایدبه قول یکی ازدوستان دراینجا که گفت اینقده این دست واون دست کردی حتمافک کرده بگیرنیستی اینم که بهت اطلاع داره که دارم ازدواج می کنم شایدخواسته بهت یه تلنگری بزنه به خودت بیایی که پاپیش بزاری