2777
2789
جلوتر نگرفتن

و نمیتونن بگیرن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و برعکس شماها به مامن میخاستم ازدواج کنم با‌دوست دخترم که بعد از فوت ماذرم بهم خیانت کرد رفت

حالا از یه نفر زخم خوردی بنا نیست همه بد باشن 

پسر حتی شغل نداره انتظار داره همه قبولش کنن

و برعکس شماها به مامن میخاستم ازدواج کنم با‌دوست دخترم که بعد از فوت ماذرم بهم خیانت کرد رفت

مطمعنی خیانت کردایشون ما خانما فقرومی تونیم تحمل کنیم که عشقمون وکنارمون داشته باشیم 

شاید خیانت نکرده انقدر الافش کردی گذاشته رفته چون فکر سمی مردا اینه تا ابد باید منتظرم‌بمونه انگار پسر پادشاه جایی هستید 

خودشیفتگیتون انتها نداره

دختر مردم نمیتونه سالها بشینه پای شماها 

مردا هم هر کاری میکنن میگن طرف خیانت کرد خیلی خانماخیانت نمیکنن از اون مرد ناامید میشن میرن 

چون بلا‌تکلیف هستید و خودشیفته و توهمی 

تو تایپیک دعوا نکنید بگین چه وایبی گرفتین قیافش به چجور آدمی میخوره

گلم پرسیدم که چندسالشه خودت چندسالته بچش دختره یاپسر شغلش چیه اصلاجداییش سره چی بوده من موافق این جورازدواجانیستم ولی اگه طرفت ازهمه لحاظ اوکی باشه

حالا از یه نفر زخم خوردی بنا نیست همه بد باشن پسر حتی شغل نداره انتظار داره همه قبولش کنن

اون پسره نه مردی که هدفش خوشبختی دختر و خودش هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

۱۰سال اختلاف سنی دارین که این مهم نیست بایدببینین سره چی جداشده آیاتوخودت می بینی برای بچش مادری کنی مثل مادرش باشی واین که وضعش خوبه شایدازنظرت یه خونه داشته باشه وماشین ویه حقوق درحد۲۰ این یعنی وضع خوب ولی تویی که می خوایی تن به این ازدواج بدی حتماباید به وضع مالیش دقت کنی واین که چراجداشده 

خوب پس حرفت چیه

بیخیالش

حرفم برای مردای متاهل و شوگر ددی ها بود که با دختر مجرد میرن برای هژار نوع کثافت کاری و اخر ولش میکنن

ولی ما مجردا کلی هدف میچنیم کار میکنم که با یکی زندگی کنیم