2777
2789
عنوان

امیدی هست واسه برگزاری

199 بازدید | 30 پست

آزمون ماده ۲۸؟.   برگزار هم بشه آیا مثل پارسال از اکثر رشته ها میگیرن؟ نمیدونم بخونم یا نه 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسفنده

آخه امروز خبر خوندم اولویت با دانشگاه فرهنگیان و رجاییه اگر کم بود به ماده ۲۸ فکر میکنیم

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
اخبار دنبال نمیکنی نمیدونی واقعا قراره برگزار شه چندین ماهه گفتن برگزار میشه

اتفاقا چون خبر رو دنبال میکنم اینو پرسیدم

واقعا میگیکجا خوندی اینو کدوم سایت

🔺زمان برگزاری آزمون جدید استخدامی اطلاع‌رسانی می‌شود

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:

🔹زمان برگزاری آزمون جدید استخدامی بعد از بررسی‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

🔹اولویت با ورودی‌های دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است.

🔹اگر به جمع بندی برسیم که به ماده ۲۸ هم نیاز داریم، اعلام می‌کنیم.

🔹 پرونده معترضان آزمون کیفیت بخشی بررسی می‌شود.

این طرح ماده ۲۸تا ۱۴۰۴

حتما امسال برگزار میشه دو روز پیش هم رییس آموزش و پرورش گفت داریم مقدمات آزمون برای اسفند آماده میکنیم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
آخه امروز خبر خوندم اولویت با دانشگاه فرهنگیان و رجاییه اگر کم بود به ماده ۲۸ فکر میکنیم

هر سال همینو میگن ولی خیالت راحت برگزار میشه

سال گذشته هم به ما گفتن اولویت با فرهنگیانه من خوشحال بودم چون آزمون فرهنگیان میخواستم شرکت کنم بعد دبیر شیمی و زیست واسه فرهنگیان نگرفتن ماده ۲۸ استخدام کردن 

هر سال همینو میگن ولی خیالت راحت برگزار میشهسال گذشته هم به ما گفتن اولویت با فرهنگیانه من خوشحال بو ...

پارسال فرق میکرد امسال وزیر عوض شده

معلما که خیلی امارشون کمه،من مثلا میخواستم بعد کارشناسیم که دو سه سال دیگست ازمون استخدامی شرکت کنم🙁

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

این طرح ماده ۲۸تا ۱۴۰۴حتما امسال برگزار میشه دو روز پیش هم رییس آموزش و پرورش گفت داریم مقدمات آزمون ...

اگه باشه که عالیه به نظرت مثل قبل از اکثر رشته ها ثبت نام میکنن؟