2777
2789

من نمیدونم چطور بعضی ها بدون تجربه بچه داری میان تراوشات سمی و مریض ذهنی شون و نشر میدن 

یکی نیس بهشون بگه اصلا میدونی ۹ ماه یه موجود و توی شکم نگه داشتن یعنی چی،زایمان یعنی چی،شب زنده داری یعنی چی 

وقتی هیچ درکی از اینها ندارین چطور میاین به یه مادر که بچه داره مخصوصا دوقلو یا چند قلو نظرات منفی و مریض میدین

کی میخواین یاد بگیرین قضاوت نکنین دیگران و

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت میان میگن بچه تا دوسال نباید از مادرش دور باشه،اضطراب میگیره 

پس اینهمه بچه توی مهدکودک با مادرهای شاغل 

میان به مادر دوقلو دار میگن متاسفم بچه ات و از خودت دور میکنی 

من خودم مادر ۳تا بچه ام،هم بچه تک قلو داشتم،هم دوقلو دارم 

سختی هر دو رو تجربه کردم 

الان با یکی از دوستام حرف میزدم مدام تبلیغ فرزندآوری می کنه...اینجاش رو مخمه که هی می گه من ازدواج کنم بچه زیاد میارم...

هی بش می گم عزیزم مگه به همین راحتیه ...هی می گه توانایی ها با هم فرق داره ...میگم آخه هنوز نیاوردی چجوری تشخیص میدی توانایی داری ...

بگو آخه اونی که میای نظر منفی و یه اصطلاح روان شناسی میدی یک شب تا حالا شب زنده داری کردی،یک شب تا صبح بالا سر بچه بیدار بودی وقتی تب داره

می فهمی نصفه شب از خواب بلند شدن با صدای گریه و شیر خشک درست کردن یعنی چی

خیلیا چرت میگن ی مادر صلاح خودشو بچشو بهتر از همه میدونه دشمن بچشم نیس اینا فقط از دور میبینن نسخه میپچین اسمشونم گذاشن روشن فکر

از هیچی سر درنمیارن ولشون کن یچه آورده قرار نیس که خودشو وقف کامل کنه

الان با یکی از دوستام حرف میزدم مدام تبلیغ فرزندآوری می کنه...اینجاش رو مخمه که هی می گه من ازدواج ک ...

بخدا هیچ درکی از بچه داری ندارن اینها

همینا میان نظر میدن که باید بچه تا ۲سال پیش مادر باشه فقط

چون بیسوادن و خودشون در اون موقعیت قرار نگرفتن

الان میدونی که همه چیز رو از اینستا یاد میگیرن کا

کافیه اینستا بگه مادر زیر دو سال نباید بچه رو جایی بزاره جدای صحیح و غلط بودن همونو گوش میدن میان اینجاها به عنوان دانای کل اعلام میکنن

کلا به لطف اینستا جاهلیت مدرن زیاد شده

اینستا چون میگه دختر گوگولی. میان اینجا میگن هر کی پسر داره و پسر میخواد فلانههههه

اینستا ذهن خیلی هارو تغیر داده