2777
2789

اینستا رفتنم آرایشم اینا همه رو داره تحمل میکنه و بزور وادارم کرده چادری باشم میدونم میخواد بره به مشاور بگه من نمیتونم با این کاراش کنار بیام منم نمیتونم باز با این حرفایه شوهرم کنار بیام به نظرتون مشاور بلده متقاعدش کنه؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما قابل تحمل بوده رفتاراش

جداشدم عزیزم

نه قابل تحمل نبود

ولی بایددد تحمل میکردم

پسرای الان نه تنهارفتار بلکه نه اهل کار نه چیزی

کلابدردنخورن

شوهرمن اینطوربود که

لباسام بایدبرطبق نظراون باشه رنگ ومدل و....

چادربایدقشنگ روسرم باشه حتی توماشین

آرایش اصلا

ولی توخونه بازدلش میخواست هم قلم آرایش کنم 

لاک میزدم یهومیخواستیم بریم بیرون میگفت پاک کردی میبرمت وگرنه بشین خونخ

درس دانشگاه کار تعطیل

بادوستاجایی رفتن تعطیل

خونه اکثراقوام تعطیل

میرفتمم اینقدزنگ میزد وتلخی میکرد که نمیرفتم بهتربودبرام

خودشم ازصبح تاشب سرکار

فقط انگاریکیومیخواست که بپزه بشوره

وزیردل ودلشو پرکنه همین

میکاپ آرتیست مشهد_mua

جداشدم عزیزمنه قابل تحمل نبودولی بایددد تحمل میکردمپسرای الان نه تنهارفتار بلکه نه اهل کار نه چیزیکل ...

خب پس چی میگی دوست داری برگردی که چی بشه خودت روانی کنی تو اون خونه که طبق میله یک آدم دیگه زندگی کنی من به پسرای الان چیکار دارم من اولویت خودمه و وجوده با ارزشه خودم عزیزم افسردگی نگرفتی که بفهمی اینایی که من میگم یعنی چی عزیزم 

خب پس چی میگی دوست داری برگردی که چی بشه خودت روانی کنی تو اون خونه که طبق میله یک آدم دیگه زندگی کن ...

تومنومیشناسی که میگی نگرفتم

من  خودکشی کردم

تو۲۴ سالگی ۷۰ ددصدموهام سفیدشد ازاسترس

داری میگی وجودت ارزشمنده ولی میتونی تنهایی سر کنی؟

من نمیتونم

ولی تواین۴ سال جدایی باهمه جورآدم برخوردم ولی یکی ازیکی بدتر

میکاپ آرتیست مشهد_mua

جداشدم عزیزمنه قابل تحمل نبودولی بایددد تحمل میکردمپسرای الان نه تنهارفتار بلکه نه اهل کار نه چیزیکل ...

خبر راحت شدی دیگه منم البته جداشدم بعضی وقتامیگم باید تحمل میکردم شاید عوض میشد ولی خودم روانی میشدم

ببخشید مادروپدرت عین شوهرمیشن برات؟!نمیدونم شایدشما نیازی نداری.

نه نیاز جنسی رو سرکوب میکنم ولی هر خفتی رو به جون نمیخرم تو این چندماه چندبار زدم تو گوشه شوهرم ادبش کردم که بیشتر از گلیمش پاشو دراز نکنه 

ببخشید مادروپدرت عین شوهرمیشن برات؟!نمیدونم شایدشما نیازی نداری.

به این نتیجه رسیدم ضعیف باشم ازم سو استفاده میشه حتی شوهر حتی غریبه هیچ فرقی نداره هیچکی نمیتونه زور بگه هیچکس