2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایدزعلیه ایشون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

کلا هیچکی قابل پیش بینی نیست تو این دنیا

پس دنبال این حوابا نباش 

یه عده میگن طرف لاشیه ،یه عده میگن نیازشه بعدا سر به راه میشه 

کلا هر کس بر اساس تجربش میگه و مورد شما با موردهای ما فرق داره

به عنوان دختری که این ویژگی هارو دارم میگم از بین این دخترا بهترینش واسه ازدواجوانتخاب میکنه

یعنی به آدمها به چشم چی نگاه میکنید؟ پفک؟ یعنی اینقدر بی حد و مرز و بدون چهارچوبه روابطتتون؟ یعنی نمیترسید که زندگی خودتون خراب بشه با این کارها؟

نمیدونم چرا باورم نمیشه یه دختر انقدر بی بند و بار باشه، تو جامعه چند تا دختر و پسر این چنینی باشه کافیه برای به گند کشیده شدن اون‌جامعه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
یعنی به آدمها به چشم چی نگاه میکنید؟ پفک؟ یعنی اینقدر بی حد و مرز و بدون چهارچوبه روابطتتون؟ یعنی نم ...

از این بدتر اوضاع اصلا بزار ی جریانی تعریف کنم 

۵ ماه با ی پسره بودم هنوزم هستم 

خلاصه بگم همون یه ماه اول پیشنهاد ازدواج داد گفتم نه من ازدواجی نیستم فلان 

یه مدتی گذشت یه جریان پیش اومد بهم گفت مادرم ی دختر برام پیدا کرده طرف دندون پزشک فلانه من میخام ردش کنم باهات ازدواج کنم گفتم خب باهاش ازدواج کن از من که بهتره

خلاصه یه دوهفته گذشت اونم رفت تو این مدت تو تلگرام گروه های مختلف چت میکردم با ادما و...

یه ظهربود خابیدم یهو بهم زنگ زد گفت زهرا من بخاطر تو اون دخترو رد کردم که باتو باشم خوشبخت کنم منم گفت خب اون بهتره فلان اینا مگه غیر این نیست گفت نه مامانم قانع کردم که برام دنبال دختر نگرده فلان  خلاصه بعدش گفت بیا بینمت 

باهم رفتیم بیرون خلاصه گوشیمو چک کرده چتارتا چت دید  یهو گارد گرفت زهرا من بخاطر تو اینکارو کردم رفتم برات حلقه گرفتم من  احمق باش چی فکر میکردم این همه خرجت کردم اونوقت تو به هزرارتا پسر شماره میدی واقعا که فلان 

خلاصه اون شب گذشت فرداش بهم گفت بیا ببینمت بعدش گفتش  فرصت میدم زهرا ولی دیگه بهم خیانت نکن من دوستت دارم 

خلاصه ازاین ماجرا یه ماهی میگذره

من خودم واقعا از دستش خسته شدم

دیگه خدایی نمیخامش 

از این بدتر اوضاع اصلا بزار ی جریانی تعریف کنم ۵ ماه با ی پسره بودم هنوزم هستم خلاصه بگم همون یه ماه ...

اسمت زهراست خواهر؟

حیف یه دختر با این قشنگترین اسم نیست که بازیچه دست پسرا باشه و همش با این پسر و اون پسر باشه؟

فکر میکنی اینجوری زندگی کردن قشنگه؟ باور کن تهش به پوچی میرسه به خستگی از همه چی بیزاری از دنیا

چرا تموم نمیکنی اینجوری زندگی کردنو؟ تموم کن و پاک زندگی کن، پاک زندگی کردن لذت داره باور کن

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸