2777
2789
عنوان

همش خوابشو میبینم🫤

178 بازدید | 15 پست

من قرار بود با یکی قبلا عقد کنم ولی نشد بهم خورد

اون رفت ازدواج کرد حالا یه مدته خوابشو میبنم

توخواب بهم میگه من این ازدواج رو نمیخاستم از سر اجبار بوده،یا خواب میبینم باحسرت داره نگاهم میکنه حلقه رو ازدستش دراورده.

اخه یعنی چی😐🦦توخواب هم ولم نمیکنه

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذهن وقتی داره اطلاعاتو میفرسته عقب، بهش شکل خواب میده، این یعنی خاطراتش داره کمرنگ میشه تو ذهنت و نشونه خوبیه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
ذهن وقتی داره اطلاعاتو میفرسته عقب، بهش شکل خواب میده، این یعنی خاطراتش داره کمرنگ میشه تو ذهنت و نش ...

وای جدی میگی الهی شکرررر😃😍

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
من دیوونه شدم از بس خواب شوهر سابقم و دیدم اصلا بهش فکر نمیکنم نمیدونم چرا خوابش و میبینم

منم هرشب هرشب خواب همسر سابقم رو میبینم و میگم ای کاش بیدار نمی‌شدم چقدر توی خواب حالم خوبه

منم هرشب هرشب خواب همسر سابقم رو میبینم و میگم ای کاش بیدار نمی‌شدم چقدر توی خواب حالم خوبه

من نمیخوام ببینم دوسش ندارم تو خواب همش دارم ازش فرار میکنم یا دنبال ی راهیم از دستش فرار کنم ولی تقریبا هرشب خوابش و میبینم

من دیوونه شدم از بس خواب شوهر سابقم و دیدم اصلا بهش فکر نمیکنم نمیدونم چرا خوابش و میبینم

تو خوابمون هم ولمون نمیکنن🫤

خب شاید هنوز کسی تو زندگیت نیومده

ببخشید فضولی میکنم تو زندگی شمااومده؟