2777
2789

خواهر شوهر منم اومده داره تو خونه ای ک ما با هزارتا جون کندن خریدیم زندگی می‌کنه 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
خواهر شوهر منم اومده داره تو خونه ای ک ما با هزارتا جون کندن خریدیم زندگی می‌کنه

به شوهرم گفته، شوهرمم کفته خونه احاره میکنم ولی این کارونمیکنم، به شوهرم چی بگم الان پیام داده اینو گفته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همین حالاشم وقتی میبینمش میره تو اتاق درو میبنده، بعد این توقع رو داره؟؟؟؟

خواهرشوهرت اخلاقش چه جوریه ؟؟؟

گند

به شوهرم گفته، شوهرمم کفته خونه احاره میکنم ولی این کارونمیکنم، به شوهرم چی بگم الان پیام داده اینو گفته؟

بابا من میرم پیشش میره تو اتاق درم میبنده😂 

اوووف مادرشوهر سابق منم همین بود کلا دخترش خونه ما بود از ماه اول ازدواج تا موقعی که دیگ جداشدم از همسرم 

میخواست دوتایی با شوهرش بره مسافرت دخترشو می‌فرستاد میخواست بره خرید و بیرون و...می‌فرستاد دختره حوصلش سرمیرفت میفرستادش دیگ واقعا شورشو درآورده بود جدا شدم راحت شدم ب خدا چون شوهر نکبتمم زر نمیزد

[QUOTE=361953454]من همین حالاشم وقتی میبینمش میره تو اتاق درو میبنده، بعد این توقع رو داره؟؟؟؟[/QUOTE

خواهر شوهر منم خ پرروئه بدون اینکه بما بگه رفته تو خونه مون حتی پرونده بچه شم گرفته ک اونجا ببره مدرسه

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
به شوهرم گفته، شوهرمم کفته خونه احاره میکنم ولی این کارونمیکنم، به شوهرم چی بگم الان پیام داده اینو ...

آره بگو اجاره کن من با ازدواج کردم نه خواهرت دست از سرم بردارید

اوووف مادرشوهر سابق منم همین بود کلا دخترش خونه ما بود از ماه اول ازدواج تا موقعی که دیگ جداشدم از ه ...

اگه میخواست دائم ور دل داداشش باشه پس چرا واسه داداش ننر ش زن گرفتن ؟؟؟؟؟؟؟

اگه میخواست دائم ور دل داداشش باشه پس چرا واسه داداش ننر ش زن گرفتن ؟؟؟؟؟؟؟

مادرشوهرم مقصر بود چون دخترش به شدت رو اعصاب بود و نمیتونست کنترلش کنه و از طرفی همش تایم دوتایی میخواست باشوهرش چون جوون بود مادرشوهرم دخترشو به زور می‌فرستاد خونه ما خود خواهرشوهرمم راضی نبود از اینکه همش اینجا اونجا بمونه