2777
2789
عنوان

خوانواده شوهرم

388 بازدید | 25 پست

شوهرم سنگ کیسه صفرا داره دکتر گفته باید عمل کنی....

این به کنار ....

خوانواده شوهرم خیییییلی رو شوهرم حساسن 

شوهرم سرما میخوره پدرمنو در میارن میان اونقققققدر حرف میزنن میگن این کارو کن اون کارو کن بلد نیستی زن نیستی حیفه پسرمون اونققققققدر میگن میگن آدمو دیوونه میکنن 

بفهمن میخاد سنگ صفرا شو عمل کنه دهن منو سرویس میکنن  

جالب اینجاست که پیش شوهرم میگن شوهرمم هیچی بهشون نمیگه میشینه فقط نگاه میکنه 

بمنم میگه ولش کن هیچی جوابشونو نده گوش نکن 

به اونا یه کلمه نمیگه بس کنید کمتر غر بزنید زن من مگه چیکار کرده بمن میگه اروم باش .....

بخدا من یچیزیم میشه هیچکی به ما تحتشم نیست یک ماه بود کمر درد شدید داشتم شبا تا صبح نمیتونستم بخوابم از درد شوهرمم اونج بی پولیش بود تا صبح گریه میکردم نمیتونستم بخوابم شوهرمم همدردی میکرد ولی پول نمیداد برم دکتر بیخیال به تمام معنا همدردیشم واسه این بود که مراعات شو کنم هیچکسم هیچکاریش نداشت

.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتظار داری خانواده شوهرت دلسوز تو باشن؟ یک در هزار اگه پیدا بشه همچین چیزی... در مورد عملشم چیز سختی نیست اگه لاپاروسکوپی باشه چیزی گفتن بگو من تو اتاق عمل نبودم دکتر عملش کرده

شوهرت دلش نمیاد بخاطر تو یه حرفی ب اونا بزنه 

نمیگم دعواکنه ولی باید بااحترام بگه زنم حواسش بمن هست نگران خودتون باشین یا اصن نگران نباشین.

من بودم ب دوس داشتنش شک میکردم

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
انتظار داری خانواده شوهرت دلسوز تو باشن؟ یک در هزار اگه پیدا بشه همچین چیزی... در مورد عملشم چیز سخت ...

خوانواده خودمم حتی . من بهشون نگفتم دردمو بگمم هيچوقت از این رفتارا نمبکنن

خوانواده خودمم حتی . من بهشون نگفتم دردمو بگمم هيچوقت از این رفتارا نمبکنن

خب عزیزم وقتی خودت برا خودت ارزش نذاری از بقیه چه انتظاری داری؟ یه دکتر برو ببین کمرت چشه دلسوزی بقیه به دردت نمیخوره...

شوهرت دلش نمیاد بخاطر تو یه حرفی ب اونا بزنه نمیگم دعواکنه ولی باید بااحترام بگه زنم حواسش بمن هست ن ...

صبح تا شب قربون صدقه ام میره ولی چه فایده وقتی هیچوقت درکم نکرده من شک دارم بهش چرا نکنم چون هیچوقت هوامو نداشته 

خانواده ی شوهر منم اینجوری بودن تا جایی که دیگ خونم به جوش اومد و یه جنگ حسابی راه افتاد البته من دع ...

من دعوا کنم شوهرم طلاقم میده جرات ندارم به خوانواده اش تو بگم

توام بگو مگه من مادرشم که مراقبش باشم کمرم درد میکرد پسرت مگه مراقبت کرد دکتر برد 

یه بار واسه همیشه جواب بده خودتو راحت کن 

بگو بردار ببرش مراقبت کن خیلی دلسوزی خیلی بلدی بعدشم همشونو با شوهرت بنداز بیرون