2777
2789
عنوان

پسرای با تجربه در رابطه میشه بیاید

117 بازدید | 14 پست

میخوام اکسم برگرده چون ارزششو داره براش تلاش کنم

اگر ممکنه یکی بیاد براش توضیح بدم چیشده ک رفته و چ رفتارایی داره

بحث خیانت نبوده 

بحث گیر من بوده

و اون اولش میگفت زمان لده برمیگرپم 

آخرش بس پیله کردم گفت محاله برگردم و ی دعوای شدیدی شد

بعد دوماه کات ک هر روز بش پیام میدادم الان دوازده روزی هست بهش پیام ندادم و فقط سیزدهم تولدشه 

دیگ نمیخوام بهش پیام بدم میخوام خودش بیاد باید چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو منی یا من تو😐😐😐

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

آویزون نیستم ولی چون اشتباه از خودم بوده سعی کردم جبران کنم

اگه میخاست تا الان برمی گشت مطمعن باش نمیخاد

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  

اشتباهت این بود بعدش هرروز بهش پیام دادی

یه بار سعی کردی درست شه دیگه توضیح دادی میخواست قبول میکرد الانم یکم ازش فاصله بگیر دلتنگی حس کنه

وپسری که بخوادت خودش میاد جلو حتی اگه تو مقصر باشی

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

تو کاربر نیکی نیستی؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

من ؟

نه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊