2777
2789

خیلی سخت یاد میگیره تقریبا اینطوری بگم‌ک باد نمیگیره

هنوز حرف ب و‌م رو‌یاد نگرفته

ترکیبشون‌اصلا یاد نمیگیره فقط دیگ‌انقد من گفتم حفظ کرده ک‌ب با ا میشه با یا ب با و‌میشه بو ولی برانوشستنش بلد نیست

ی راهی ک‌زودتر یاد بگیره بهم‌میگید

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرروز براش جدول دوستی رو بکش وقتی مینویسه تکرار کنه اینجوری ناخوداگاه یاد میگیره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
فیلم های اموزشی جدول دوستی رو دانلود کنید بهش نشون بدید

چون هنوز نشانه ب رو‌یاد نگرفته یعنی نمیدونم جرا کتوجهدنیمشع ب رو س و‌لیناذو یاد کرفته بگها فقط ب و‌م رو‌نه

براهمین ترکیبشم با شعر با کلیپ متوجه نمیشه نوشستنش و مخصوصا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من واسه پسرم یه ابزاری گرفتم دفترچه یادداشت مانند بود با اون تمرین میکرد

یعنی مخصوص کلاس اول بود

هرروز براش جدول دوستی رو بکش وقتی مینویسه تکرار کنه اینجوری ناخوداگاه یاد میگیره

از امروز بیاد دیگ‌میخوام‌حدی و‌زیاد باهاش تمرین کنم

از امروز بیاد دیگ‌میخوام‌حدی و‌زیاد باهاش تمرین کنم

آره همینجوی هم نشانه های قبلی رو براش بکش هم نشانه های جدید هر روز براش تو جدول بکش تا تکرار کنه بعد ازیاد گیری هم یه جایزه کوچیک بهش بده سریع یاد میگیره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

فقط تمرین و تکرار لازمه همین

هر روز باید بکشی و اون بنویسه 

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜