2777
2789
عنوان

چیکار کنم تو جمع بچه های دانشگاه

197 بازدید | 15 پست

اصلا حرف نزنم

زیاد حرف نمیزنم ها ولی بعضی وقتا که باهاشون حرف میزنم حس بدی میگیرم

خیلی دو رو و زیرآب زن هستن یارو پیش من غیبت اون یکی رو میکنه فردا میچسبه بهش به منم محل نمیزاره یااینکه دوتایی باهم حرف میزنن با من اصلا حرف نمیزنن عین بچه ها میمونن اصلا ازشون خوشم نمیاد کاش بشه اصلاباهاشون حرف نزنم وتو جمعشون سکوت کنم رفتارشون خیلی تو روحیم تاثیر گذاشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاه همینه کلامنم مثل تو بودم ، سعی کردم کلا از جمع های دانشگاه فاصله بگیرم

ایشالا که بتونم

بخدا خیلی آدمای بیخودی هستن اینقدر روحیم خراب شده که بعَی وقتا میگم کاش دانشگاه نمیرفتم

ایشالا که بتونمبخدا خیلی آدمای بیخودی هستن اینقدر روحیم خراب شده که بعَی وقتا میگم کاش دانشگاه نمیرف ...

کاملا درک میکنم چی میگی 

ولی ولشون کن 

صاف برو صاف بیا 

در حد یه سلام علیک فقط باهاشون ارتباط داشته باش اونم برا اینکه یه روز جزوه خواستی بهت بدن 😁

از دانشگاه اصولا دوست در نمیاد از منی که ارشد دارم به تو نصیحت دوست فقط دبیرستان ..خدا شاهده دوستای ...

درست میگید 

اصلا از وقتی رفتم دانشگاه خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشته همش هم بخاطر رفتار اوناس

آخه مگه میشه آدم اینقدر دو رو

درست میگید اصلا از وقتی رفتم دانشگاه خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشته همش هم بخاطر رفتار اوناسآخه مگه میش ...

بیخیال شو درستو بخون ، بخوای دانشگاه صمیمی بشی عقلتو از دست میدی 😅