2777
2789
عنوان

دامادمون بی لیاقته

677 بازدید | 27 پست

یازده ساله خواهرم ازدواج کرده اولی اومدن خواستگاری اینقدر بی ریخت وضایع اومده بود به خواهرم گفتم این چیه تومیخوای زنش بشی این شوهرنمیشه گفت توبچه ای حرف نزن ۱۰سال ازش کوچکتربودم 

خیلی بی مسئولیت ومعتاد و ضعیف بدرد نخوره 

خواهرم بارها برده اونو کمپ اما ترک نکرده بعدچندماه دوباره معتادشده 

خواهرم میخواد ازش طلاق بگیره الانم کمپ اجباریه 

خواهرم خیلی وقتها خجالتم داده یک کارهای خیره سری تو مجردیش کرده که ابروی منم برده

مثلا پول از بقیه گرفته نداده گفته دختر فلانیم 

با کسی که دوستش داشتم میخواستیم ازدواج کنیم پیام داد بهش اونم باهاش شوخی کرد وجنجال به پا کرد

بایک پسزه ارتباط داشت پسرعموش فکر کرد منم خرابم بهم نزدیک شد بدترین ضربه زندگیم رو از اون نفرخوردم 

یکجایی بودیم باشوهرم فروشنده بهش گفت برای باجناقت سوغاتی بخر شوهرم گفت من یکساله ندیدمش  خیلی خجالت کشیدم

الان کلا علاقه ای به خواهرم ندارم رغبت نمیکنم بهش زنگ بزنم برام مهم نیست زندگیش

دیروز مامانم گفت خواهرت گفتن باید عمل کنه هرچی تو وجودم گشتم علاقه ای ندارم ازش متنفرم برم کنار تختش بنطرتون من بی انصافم؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطرمادرت کمکش‌کن.وقتی خوب شد باز ازش دور شو.

اومد خونمون اینقدر خوشبحالت خوشبحالت کرد چقدر انرژی میگرفتم ازش اومد تواتاق خوابمون دید پتوی من تویک اتاق دیگه است گفت باهم ارتباط ندارین باهم نمیخوابین؟؟؟خواهری برام نکرده

بله..خواهرت ی اشتباهی کرده و الانم پشیمونه..خودش از همه بیشتر زجر میکشه

دلم باهاش راضی نمیشه خیلی بیشتر از این چیزها بهم بدی کرده میخواستم استخدام بشم یک اداره فقط بخاطر کارهای اون گزینش ردم کرد

من همین حسو نسبت به دوتا برادرام دارم و اتفاقا الان دقیقا بخاطر همین موضوع اومدم اینجا تاپیک بزنم منصرف شدم،اصلا دلم نمیخواد جایی که اونا هستن باشم ،نمیدونم حسم به مرور چطور میشه ولی خیلی ازارم دادن هیچ حس محبتی در حال حاضر نسبت بهشون ندارم،کاربرای عزیز لطفا اگه راهکاری واسه نادیده گرفتنشون دارید بهم بگید

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚