2777
2789
عنوان

مهمان نا خوانده پر رو

241 بازدید | 23 پست

سلام یه فامیلی که شهرستانه،چند باره به خاطر کار خودش و کسب در آمد خودش میاد خونه ما تهران و چند روز هم میمونه و ما کلی خرجمون میشه با کل خانواده میاد،الان دوباره پیام داده میخوام بیام واقعا نمیدونم چطوری ردش کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی این همه پول از جیب ما میره به خاطر همین مقدار پولی که میخواد ایشون در بیاره،این درسته؟ یه نفر میگفت آدمها خونه ی پدر و مادر خودشون هم اینطوری نمیرن بمونن

نمیتونم بگم نیستیم،چون یکی دیگه از اقواممون میخواد بیاد و میفهمه ولی اون که مبخواد بیاد یه نفره بعدشم میخواد بیاد با هم کار کنیم،نه اینکه بیاد با خانواده دو روز بمونه

نمیتونم بگم نیستیم،چون یکی دیگه از اقواممون میخواد بیاد و میفهمه ولی اون که مبخواد بیاد یه نفره بعدش ...

خب بگو میهمان دارم دیگ نمیشه شما هم بیان

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیتونم بگم نیستیم،چون یکی دیگه از اقواممون میخواد بیاد و میفهمه ولی اون که مبخواد بیاد یه نفره بعدش ...

پس اگه نمیتونی بگی تاپیک زدی که چی بشه😃😃

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭