2777
2789
عنوان

مردا خیلی کثیف تر از چیزیَن که فکرشو میکنید💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 80 پست
من اصلا بد پوشش نیستم . چادر نمیزنم . اما اندامک سعی میکنم لباسی بپوشم ک جلب توجه نکنه .اما از الان ...

دقیقا

کار خوبی میکنی گلم منم چادری نیستم اما ساده پوشم چون میدونم چه خبره

حالا هی خانوما میگن چرا روسری بپوشیم یا چرا باید لباس مناسب بپوشیم دلیلش همینه دیگه

تا چشمهای کثیف دنبال باسنهاشون یا موهای خوشگلشون نباشه ولی کو گوش شنوا به خدا اگه بفهمن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا آخرش قصد دارید همههه ی کاسه کوزه هارو سر خانوما بشکنین نه؟

چه ربطی داره دخترجان.

گفتم اون عوضیا رو نمیتونیم کنترل کنیم حداقل خودمون رو در معرض نمایش نذاریم و قدر خودمونو بدونیم.

زن ها رو تو خیابون نمی بینید کم مونده با لباس خواب بیان بیرون. مردهای مریض هم مدام چشاشون میچرخه.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

گریه منو در اوردین پیر مرد با موهای سفید بایستی این زمونه با اقای عزائیل حرف بزنه چطور ببره از این دنیا اونهارو من پیر مرد هستم وقت نماز خوندن رو ندارم میرم بهشت زهرا برای خودم جایی رو انتخاب میکنم  حوصله نگاه کردن به زنهارو ندارم  چه حال و یا حسی میده نگاه کردن اعضای بدن زن دیگران  دست شما درد نکنه 

مشکلی با حجاب ندارم و خودمم محجبه‌ام.ولی تا کِی فقط ماشه رو سمت زن‌ها بگیریم؟تو اروپا هم این‌طوری نی ...

باید آنقدر رسواشون کرد ک زن دیدن جرات نکنم سر بالا کنن .

وقتی بعضی زنا میگن هیزی تو ذات مرده خب مرد هم استقبال میکنه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
استارتر به قول یکی از کاربرا توروخدا بگو چی میگفتن فقط با سانسور 😂🙏 خیلی کنجکاوم بدونم چی میگن بهم

گفتم بالاتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
دخترمو می‌بردم مدرسه یه پیرمرد خدا شاهده ده قدم رو توی یه ساعت میرفت اینقدر افتاده بود همیشه میدیدم ...

وخ🤢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
این خانوم اصلا نگفته لباس خانوما چطور بود.از کجا میدونی تنگ و زننده بوده؟

به عادیا هم نگاه میکردم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

ربطی ب پوششون نداره کلا مریضن فرهنگ پایین علتشه 

عقده های جنسی علتش هست 

مردایی ک زود انزالن ناتوان جنسی هستن اینطوری هستن 

مردی ک سالمه و عقده ای نیست زن لختم از جلوش رد بشه نکاه نمیکنه 

مینیمال 
به عادیا هم نگاه میکردم🥲

عزیزم خودتون گفتید که از این به بعد پوشیده تر می گردید پس بر اساس مشاهده امروزتون مردها به زنایی که پوشیده ترن کمتر توجه می کنند. این طور نیست؟

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
گریه منو در اوردین پیر مرد با موهای سفید بایستی این زمونه با اقای عزائیل حرف بزنه چطور ببره از این د ...

مگه میشه وقت نماز خوندن رو نداشت اگه ساعت بگیری وقتی نمیبره اندازه جواب دادن چند کامنت تو این سایت 

حیفه بنظرم معنویاتت رو قوی کن‌ 

مستند شنود و سه دقیقه تا قیامت رو از آقای امینی خواه تو کانال ایتا گوش بده ارزش گوش دادن داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مگه میشه وقت نماز خوندن رو نداشت اگه ساعت بگیری وقتی نمیبره اندازه جواب دادن چند کامنت تو این سایت ح ...

سلام خوبید از گروهی که هر روز سر ساعت نماز هارو اعلام میکردیم خبری دارید؟؟ عکس پروفایلتون و دیدم یاد گروه افتادم