2777
2789
عنوان

شما باشید با اینجور همسایه سلام علیک میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پسرش چی گفتچه بیشرفن میگفتی نیسان آبرو تو رو نمیبره عقل نداشتت آبروتو میبره

میگفت بنز و بی ام و بیار اگر من حرفی زدم!

پسرش متاهله و خونش جای دیگس اینجا ساکن نیست ولی مالک اونه

نه من بودم محلش نمیذاشتم اینم ادا اصول جدیده چه ماشینی گذاشتنش تو پارکینگ کنسله؟

قبلا جلو در دیدمش تابستون بود باهاش حرف زدم میگفت مه رو شویی ترکی گذاشتیم ما کابینتمون فلان جنسه ما اسپیلتمون فلان قدر پول دادیم دخترم دانشجوی دکتراس ( حالت پز) من بچه هام تو خونه ویلایی و تو استخر بزرگ شدن ما چندتا خونه داریم ( خودش نداره پسرش داره وضع پسرش خوبه همین خونم برای پسرشه) 

بعد حس کردم این آدم احتمالا کمبود خ۱وصا مالی تو زندگیش داشته اینجور میگه 

تا اینکه هفته ی پیش همچین حرفایی زد

میگفت بنز و بی ام و بیار اگر من حرفی زدم!پسرش متاهله و خونش جای دیگس اینجا ساکن نیست ولی مالک اونه

میگفتی بنزت رو بده ما تا بیاریم 

یا برو برامون بخر

اونجور پیش بره سال دیگه نمیذاره  بشینی خیر نبینن

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
غلط کرد عوضی تازه ب دوران رسیده،عزیزم شما تهران هستید؟معمولا تو محله های بالاشهر این داستان‌ها میشه

نه تهران نیستیم 

خونمون منطقه متوسطه یکم خوب هست( بالا شهر نیست) 

گفتم اینجا ایرانه وضع همه  مردمم متوسط و گاهی پایین هست نمیتونی مدل ماشین مردمو تعیین کنی اگرم واقعا دوس داری همسایه هات بنز بی ام و داشته باشن تشریف ببر زعفرانیه خونه بگیر 

میگفتی بنزت رو بده ما تا بیاریم یا برو برامون بخراونجور پیش بره سال دیگه نمیذاره بشینی خیر نبینن

ارهدفکر کنم سال بعد باید بلند شیم صابخونمو پر کرده بود

فقط ی سوال از خدا دارم چرا ما ی کار اشتباه اونم ناخواسته انجام میدیم همون لحظه کارماشو پس میدیم ولی ...

خدا ایگنور کرد😶☺️

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

همسایه ی بد خیلی عذابه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

یجوریایی تو حرفاش غیر مستقیم میگفت بچه های من پولدارن شما پولدار نیستید و مستاجرید و....

چقدررررر اقده ای بوده مسخره

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میگفت بنز بیارید بی ام و بیارید اگر ما حرف زدیم!

نه ک تو مملکت از هر۵نفر۶نفر بنز و بی ام و دارن :/

میگفتی تو دیگه چقدر بدبختی ک آبروت بخاطر ماشین همسایت میره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !