2777
2789
عنوان

جواب فامیل فضول چی بدیم😭😭😭😭

105 بازدید | 16 پست

چی بگم دهنشونو‌ ببندن‌ تروخدا کمک کنین

چند شب پیش یه فامیلمون‌ ازم میمرسید درستو‌ تموم کردی ؟ بعدد گفت دانشگاه نمیری منم گفتم نه بعد برگشته میگه تو خونه چیکار میکنی با حالت تمسخر می‌پرسید 

بارها پیش اومده بپرسن  هی میگن پس خونه چیکار میکنی

انقد خجالت میکشم حد نداره

مثلا همین فامیلمون میپرسه خودش دکتر ماماییه‌ اصلا مطب اینا نزده بچه که آورد سرکار نرفت الانم‌ سه تا بچه آورده نشسته خونه بزرگشون میکنه .

یا یه فامیلمون اوایل همسرش نذاشت دانشگاه بره .بعد چند سال زندگی که بچه آورد الان دانشگاه آزاد میره ( این فامیلمون خیلی فضوله هر وقت منو میبینه میگه بچه نمیاری؟ درستو ادامه نمیدی؟ 😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مجردم دیپلممو گرفتم دیگه نه ادامه دادم ن سرکار رفتم چون شرایطشو ندارمفکرم نمیکنم ب کسی مربوط باش ...

مثلا یبار گفتم تا الان صد بار ازم پرسیدی هر وقت میبینی منو میپرسه برگشته پرو پرو میگه اها یادم رفته.

منم شرایط دانشگاه ازاد‌ ندارم گرونه

خونه چیکار میکنی وقتت میگذره؟ من صبح تا شب پای گوشیم یا بیرون پیاده روی هر از گاهی

دشمنی‌ پیش نیاد 😢

چ دشمنی ای؟ 

چون جلوش خودتو منفعل میگیری پررو میشن ی بار جوابشونو تو جمع اینجوری بدی یاد میگیره گاله رو ببنده دیگ

هر وقت گفت تو خونه چیکار میکنی بگو  دعا میکنم به جونت

منم خیلی میپرسن بچه دار نشدی و منم محکم جوابشونو میدم ک گاله رو ببندن

چ دشمنی ای؟ چون جلوش خودتو منفعل میگیری پررو میشن ی بار جوابشونو تو جمع اینجوری بدی یاد میگیره گاله ...

مثلا یبار گفتم تا الان صد بار ازم پرسیدی هر وقت میبینی منو میپرسی برگشته پرو پرو میگه اها یادم رفته.

اونهمه اومده بودن خونه مادرشوهرم ته طبقه بالامونه‌. گفته چرا عروست نمیاد بالا( منظورش من ) هی میگفتن صداش کن چند بار زنگ زدن که برم پیششون‌

منم برقارو خاموش کردم بگن خوابه 

بخاطر این سوال کردناش‌ نرفتم. حالا من نبودم جالب اینه از مادرشوهرم دوباره پرسیده درسشو چیکار میکنه

مثلا یبار گفتم تا الان صد بار ازم پرسیدی هر وقت میبینی منو میپرسی برگشته پرو پرو میگه اها یادم رفته. ...

ببین اون فقط میخواد مطمن باشه تو کاری نمیکنی وازش بالاتر نیستی😁

خب اونجا ک میگفت یادم رفته باید بهش میگفتی ماهی بخور تا حافظت خوب بشه دفعه دیگ نپرسی چون انگار آلزایمر گرفتی همش همینو میپرسی