2777
2789
عنوان

مامانا کسی هست کمکم کنه سوال راجع ب نوزادم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دائم دارم بهش شیر میدم هیچ کاری ب جز شیر دادن نمیکنم

بچه های من شیرخشکی بودن دائم تو دهنشون بود شیشه شیر،یکیشونو هرکاری کردم پستونکی نشد ننو یا گهواره نداری؟بذاری توش تکون بدی 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بعدم یه وعده بهش شیرخشک بده از دکترش بپرسیکی درمیون شیرخشک بدهشیرخشک خودش باعث میشه بچه اروم شه

شیر خشک نمیدم پسرمم گول همین حرفا رو خوردم دادمش دیگه شیر خودمو نخورد

بچه های من شیرخشکی بودن دائم تو دهنشون بود شیشه شیر،یکیشونو هرکاری کردم پستونکی نشد ننو یا گهواره ند ...

خب مشکل همینه پیخواد دائم بعل باشه شیر بخوره تو گهواره هم ۵دقیقه بیشتر نمیمونه

عزیزم مستند صدای گریه نوزاد رو دانلود کن خوب گوش کن تا دلیل گریه هلشو متوجه بشی. خلاصه مستند هم هست.

اگر گرسنه باشه تو گریه هاش neh می گه.

شاید نیاز به آغوش مادر داره یا اینکه مکیدن رو دوست داشته باشه. اگر صدای neh نداره یک درمیون شیر بده سعی کن با بغل کردن و لالایی خوندن و ... آرومش کنی.

شیرت هم هم اگر زیاده و با هربار شیرخواران سینت تخلیه نمیشه هربار از یه سینه نده بذار هر سینه کامل تخلیه شه تا شیرچربی که آخر تخلیه سینه خارج میشه رو بخوره و سیر شه اولش معمولا آبکیه و سیر کننده نیست.

بچه رو تو یه سطح شیب دار بذار با پتو یا تشک یه مثلث درست کن و سر بچه دو در ارتفاع بذار و پاش رو پایی تا شیر برنگرده به مری و از خواب نپره

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
اگه گرسنست چرا وزن گرفته؟یعنی الکیه همش؟

عزیزم اینا احتماله وقتی همش شیر میخواد اولین چیزی که به ذهن آدم می رسه اینه که سیر نمیشه

پس سعی کن شیرتو مقوی کنی.

یا شاید هم علت دیگه داشته باشه.

به نظرم یه متخصص اطفال برو اونا چون علمش رو دارن و چون همش با نوزاد سرو کار دارن تجربه شون زیاده زود تشخیص میدن

عزیزم من بچم رفلاکس داشت. دائم شیر میخواست و تو دهنش یه چیزی شبیه آدامس بود که میجوید. با نظر پزشک بهش پستونک دادم. خدا رو شکر بهتر شد. البته در کنارش دارو هم دادم برای رفلاکسش. پسر منم اول پستونک نمیگرفت و مینداخت بیرون. چند دقیقه با دست نگه میداشتم بعد کم کم عادت کرد

شیرت سیرش نمیکنه کمه میک‌زدن بیش از حد هم نشونه ی کم بودن شیرت هست همین مشکل رو‌منم داشتم مدااام بچم پای سینه بود ولی ده دقیقه هم‌نمیخوابید چرا چون سیر نمیشد

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
یبار شیر خشک بدا.سیر کننده تره.اگه دیدی با شیر خشکم هنینجوریه که از گرسنگی نیس ولی اگه با شیرخشک ارو ...

شیر خودمو سیر میخوره در حدی ک میذارمش زمین هی ریز ریز از کنار لبش شیر بالا میاره گاهی از بینیش هم شیر میزنخ بیرون در این حد باز بعد ۵ دقیق شروع میکنه میگم حتما شیر نشده دو سه درجه اب قندش پیدم باز ۵دقیقه بگذره همون اش و همون کاسخ

عزیزم خودتو تقویت کن و شیر افزا بخور

کله پاچه

آبگوشت 

آب هویچ

فرنی

اب قلم

و...

بخور تا شیر چرب بشه بچه رو سیر کنه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه کنی به خود کنی اگر همه نیک و بد کنی

شیرت سیرش نمیکنه کمه میک‌زدن بیش از حد هم نشونه ی کم بودن شیرت هست همین مشکل رو‌منم داشتم مدااام بچم ...

شیر خودمو سیر میخوره در حدی ک میذارمش زمین هی ریز ریز از کنار لبش شیر بالا میاره گاهی از بینیش هم شیر میزنخ بیرون در این حد باز بعد ۵ دقیق شروع میکنه میگم حتما شیر نشده دو سه درجه اب قندش پیدم باز ۵دقیقه بگذره همون اش و همون کاسخ