2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی بخوای چرخ کرده رو سرخ کنی قبلش پیاز تفت میدی گوشت واضافه میکنی کاملا اجازه میدی سرخ بشن حالا باتوجه به غذات مثلا زردچوبه رب دارچین یا زعفران اضافه میکنی

اگرم خواستی قلقلی کنی دوتا پیاز ورنده کن ابشو بگیر به گوشتت اضافه کن بازم نمک وفلفل سیاه وزردچوبه میزنی ورزمیدی قلقلی میکنی سرخ میکنی واجازه میدی بپزه

نه بو میده نه بدمزه میشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من چون با چرخ کرده فقط کباب درست میکنماصلا پیاز نمیزنم چون پیاز هی آب میندازه

پس واسه پلو یا ماکارونی یا کتلت وبقیه غذاهاکه نیازبه گوشت چرخکردست چی میزنی؟

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
ببین پیازو ک پوست میگیری به خودش کلی میکروب میگیره که با چشم قابل رویت نیست . همون طور ک میگن گوشت ...

یه دکتری میگفت این باور غلطه که پیاز میکروب میگیره به خودش. منم قبلا فکر میکردم پیاز میکروب میگیره به خودش 

بخاطر سهولت همزمان پیاز هم لابلای گوشت چرخ می کنیم و با پیاز می گذاریم یخچال، چون دست هم بو می گیره و بچه ها هم خیلی از بوی پیاز خوششون نمیاد لذا کار را یکدفعه می کنیم و تا بحال هیچ ضرری هم از این بابت ندیدیم، مادرم الآن ۷۵ سالشه و از ۱۷ سالگی که ازاج کرده همینطوری انجام داده

نه عزیزم گوشت چرخ کرده بدون اضافات و بزار فریزر موقعی که میخوای استفاده کنی از فریزر بیار بیرون آب بشه بعد مواد و بهش اضافه کن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

نه عزیزم 

فریزرت بو میگیره اگه چیزی هم تو فریزرت باشه که در باز باشه اونم بو میگیره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
پس واسه پلو یا ماکارونی یا کتلت وبقیه غذاهاکه نیازبه گوشت چرخکردست چی میزنی؟

ماکارونی که شوهرم دیابت داره اصلا نمیخوره بچمم بدون گوشت میخوره

برای کتلت و کباب همون لحظه پیازو رنده میکنم و آبشو حسابی میگیرم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری