2777
2789
عنوان

می‌خوام یس بخونم بیاید نیتتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 53 پست
دوستان عزیزم فردا آش نذری داریم برای بچه هاارزو میکنم به تمام خواسته هاتون برسین

لطفاً سر آشت به یاد منم باش 

فقط از خدا برام آرامش بخواه همین

ممنونم

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبولی دخترم زحمتهایی که کشیده به هدر نره

برای آرامش دل همه نی نی سایت های گرفتار 

خدا عشق و نورو زیباییست الهی ای عشق مرا دریاب.             کاربر سال ۹۵ هستم  ما او وقت یه ماریاقناد داشتیم که خیلی مهربون بود نمی دونم الان با یه کاربری جدید هست یا نه 

زینب

برای اینکه خونمون رو عوض کنیم دعا کن

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

خدا خیرت بده ان شالله حاجت روا باشی 

من باردارم ۱۶ هفتمه 

تو غ بالگری دوم یکی از فاکتورها ریسک بالایی داشت آمینوسنتز شدم دیروز الانم استراحت مطلقم چون کیسه سوراخه و آبریزش دارم ،ترو خدا دعا کنید جواب آزمایشم منفی باشه بعد این همه سختی بتونم سالم دنیاش بیارم مجبور به سقط نشم

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه کنی به خود کنی اگر همه نیک و بد کنی

خدا خیرت بده ان شالله حاجت روا باشی من باردارم ۱۶ هفتمه تو غ بالگری دوم یکی از فاکتورها ریسک بالایی ...

عزیزه دلم حتما 

مطمئنم همه چی خوب پیش می‌ره کوچولوت سالم میاد تو بعلت تو منو دعا کن

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

ممنونم عزیزم از دعای خیرت ،چشم عزیزم منم برای شما دعا میکنم ان شاالله حاجتت رو از خدای مهربون بگیری عزیزم

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه کنی به خود کنی اگر همه نیک و بد کنی