2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین بین این دوتا موندم برای دانشگاه عکس تنخور میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوباره بذار لطفا

کیذارم عزیزم وای همینم که گذاشتم هفتصد بار گوشی و کوبیدم زمین تا آپلود شد نت خیلی ضعیفه الان میذارم لایکت میکنم ولی خب بگم که طول میکشه

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
من قدم 164 وزنم 53 بنظرت چیکار کنم یکم پر تر شه بدنم

والا من خودم دارم میمیرم ی پنج کلیپ وزن اضافه کنم اصلا چاق نمیشم بدنم استخونه نمی‌دونم باید چیکار کرد بدبختی اشتها هم ندارم

والا من خودم دارم میمیرم ی پنج کلیپ وزن اضافه کنم اصلا چاق نمیشم بدنم استخونه نمی‌دونم باید چیکار کر ...

خوبه که داری آرزوی منو زندگی میکنی

من هوا بخورم دو کیلو میاد رو وزنم

آرزومه 53 باشم

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

والا من خودم دارم میمیرم ی پنج کلیپ وزن اضافه کنم اصلا چاق نمیشم بدنم استخونه نمی‌دونم باید چیکار کر ...

دقیقاااا 

حالا باز ماشالا تو خوبی 

چیکار کنیم 😭

برا رسیدن به ارزوهام یدونه صلوات مهمونم کن لایکم کن برات صلوات بفرستم🦋 خیلی از تاپیکا برا خودم نیست 
دقیقاااا حالا باز ماشالا تو خوبی چیکار کنیم 😭

نمیدونم والا خچشبحال کسایی که راحت وزن اضافه میکنم آخه من شاید به نظر وزنم زیاد باشه ولی فرم بدنم مثل لسکلته ی گرم گوشت تو تنم نیس بعضیا نصف وزن منن پرتر دیده میشن

نمیدونم والا خچشبحال کسایی که راحت وزن اضافه میکنم آخه من شاید به نظر وزنم زیاد باشه ولی فرم بدنم مث ...

ارع بخدا خوشبحالشون

برا رسیدن به ارزوهام یدونه صلوات مهمونم کن لایکم کن برات صلوات بفرستم🦋 خیلی از تاپیکا برا خودم نیست 
نمیدونم والا خچشبحال کسایی که راحت وزن اضافه میکنم آخه من شاید به نظر وزنم زیاد باشه ولی فرم بدنم مث ...

ولی اینجوری که خوش فرمه بدنت 😍

خیلی خوبن اسی

اندامت خوبه همه چی بهت میاد

بازم میگم خوشبحالت

آرزومه یه بار لباسی بگیرم که این نیت توش نباشه بذار لاغر نشونم بده...

حسرت پوشیدن یه لباس رنگ روشن یا بلند رو دارم

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000