2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی

113 بازدید | 26 پست

بچه های شما مدوم حرفن؟!امروز معلم پسرم ر رو یاد میده اخساس میکنم خیلی داره تند جلو میره پسرم هنوز قبلب رو یاد نگرفته داره جدید یاد میده امروز میخوام اعتراض کنم املاشم خپب نیست خیلی هم باهاش کار میکنم 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا نظام آموزشی افتضاح شده 😑 یکی باید اول معلمارو نحوه درس دادن یاد بده .

من پول نداشتم پیش دبستانی غیرانتفاعی بفرستم دولتی هم هیچ کوفتی یاد نداد همه چیز رو دوش مادراست خیلی حرص میخورم ی بوه کوچیکم دارم 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه‌های منم به ر رسیدن دخترام خوبن پسرم افتضاحه جمله بندی نمیتونه کنه منکه دیگه رد دادم🤕البته زن داداشم معلمه اوله میگه ما باید طبق چارت اداره پیش بریم دست خودمون نیست

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
من پول نداشتم پیش دبستانی غیرانتفاعی بفرستم دولتی هم هیچ کوفتی یاد نداد همه چیز رو دوش مادراست خیلی ...

چیش ضعیفه؟

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
معلم ماهم امروز قراره حرف ر درس بده معلمشون میگه شما دخالت نکنید بچه ها تو کلاس با تکرار خودشون یاد ...

معلم پسرم تازه کاره امروز میخوام بگم تو کلاس با بوه ها زیاد کار کنه من خیلی کارمیکنم هم شب هم فردا ش ک میخواد بره مدرسه باهاش املا کار میکنم🥺

چیش ضعیفه؟

املا ....کلماتو بلده کنار هم بلد نیست قرار بده گیج میشه دیوانه شدم 

بچه‌های منم به ر رسیدن دخترام خوبن پسرم افتضاحه جمله بندی نمیتونه کنه منکه دیگه رد دادم🤕البته زن دا ...

اتیش بگیره اداره آموزش پرورش 

من پول نداشتم پیش دبستانی غیرانتفاعی بفرستم دولتی هم هیچ کوفتی یاد نداد همه چیز رو دوش مادراست خیلی ...

افتضاح شده . غیر دولتی رو نمیدونم . ولی دولتی خیلی گند زده به نحوه آموزش . دختر خالم بدبخت نصف عمر شد برا کلاس اول دخترش . یه توضیح تو مدرسه میدن و میگن تو خونه بهش یاد بدید . خب احمق پس چرا میفرستنش مدرسه اخه😑 همشم در حال درست کردن  کاردستی های چرت و پرت هستن . اخه مادره درست میکنه چه نفعی بحال بچه داره اخه 😑 خدا شفاشون بده

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
افتضاح شده . غیر دولتی رو نمیدونم . ولی دولتی خیلی گند زده به نحوه آموزش . دختر خالم بدبخت نصف عمر ش ...

مدیر احمقشون میگ ۶۰درصد با مادرا هست آخه مادر بدبخت غذا بپزه خونه تمیزه بکنه درس یاد بده لباس بشوره بخدا وقت نمیکنم ب خودم برسم 😮‍💨