2777
2789
عنوان

بدون گفتن به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 83 پست
الان ۵ سال صحبت میکنم کسی که نفهمه نمی‌فهمه دیگه،خودم مربی و داور کونگفو،تو کار دسر و فینگر،مژه کار، ...

سنتی ازدواج کردین؟ پدرت مظلومه ؟ یه نفر که این ازش حساب ببره رو نداری؟ نمیتونی مشاوره بری و بعدا اینم ببریش؟ 

اگه از این وضع راضی نیستی و دوست نداری تا اخر عمر همینجوری سر کنی باید اون روتو هم بهش نشون بدی بفهمه دنیا همیشه یه جور نمیمونه

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری عزیزم💔 چقده وقت عروسی کردین بچه داری

۵ سال نه بچه ندارم،ولی همسرم کلا با دروغ اومد جلو،ما ۳ سال بود همو می‌شناختیم ولی اصلا همچین اخلاقایی نداشت من بهش گفته بودم خط قرمزم کارکردنمه همه چی رو قبول کرده بود ولی بعد عروسی از این رو به اون رو شد،۳ سال هر کاری بگی کردم مریض شدم بستری شدم چند روز درو روم قفل کرد که مبادا برم کار کنم،هر کاری بگی کردم با بالای ۱۰ تا مشاور حرف زدم ولی درست نشد که نشد،از من پرانرژی شاد یه دختر افسرده ساخته دیگه حال این زندگی رو ندارم،وقتیم به خونوادش میگی عوض اینکه بشینم حرف بزنن پرو پرو میگن حتما پسرمون مصلحت میدونه،پسرتون غلط می‌کنه مصلحت می‌دونه یه دخترو بدبخت کنه تموم هدفاشو آرزوهاشو به باد بده،صد دفعه به همسرم گفتم اگه میدونستم اخلاقت اینه محال بود ازدواج کنم

سنتی ازدواج کردین؟ پدرت مظلومه ؟ یه نفر که این ازش حساب ببره رو نداری؟ نمیتونی مشاوره بری و بعدا این ...

سنتی نبود،ببین تو زندگی زن و شوهر هیشکی نمیتونه دخالت کنه و قانون هم در مورد کار کردن حقوق به مرد میده،یا باید طلاق بگیری یا باید بشینی و سکوت کنی،منم سکوت نکردم جنگیدم ولی به جایی نرسیدم،الان فقط تنها لطفی که در حق خودم میکنم نمیزارم بچه دار شم

بگو اگه حلال نکنه چی

بعد اون میشه لقمه ی حروم ک دادی پدر مادرت

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

یعنی ما زنا هیچ حقی نداریم .....

چرا ازدواج کم شده چون وقتی یت زن میبینه باید بره خونه شوهر از صبح تا شب کار کنه اونوقت اجازه نداشته باشه با پول خودش یکاری کنه ....وای خدا من از ازدواجم پشیمونم چون فکر مبکنم هبچ حقی ندارم 

۵ سال نه بچه ندارم،ولی همسرم کلا با دروغ اومد جلو،ما ۳ سال بود همو می‌شناختیم ولی اصلا همچین اخلاقای ...

بعدعروسی خودواقعیشونو نشون میدن الهی شکرکه بجه نداری ازاول گفته باکارکردنت مشکل نداره الان بیخودکرده زده

زیرحرفش خب دیگه خانوادشم

مثل خودش بی منطقن😒😒

واااااااااای چقده لجم میگیره از

درقفل کردناشون منم دوبار درو روم قغل کرده 😒 که نرم ازوکالت طلاقم استفاده کنم

بعدعروسی خودواقعیشونو نشون میدن الهی شکرکه بجه نداری ازاول گفته باکارکردنت مشکل نداره الان بیخودکرده ...

هیچوقت نه خودش نه خونوادشون رو حرفاشون نیستن اگه مقصر هم باشند منو مقصر جلوه میدن،بیمارن