2777
2789
عنوان

بدون گفتن به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 83 پست
میشه مطمئنم،و بعدا تو سرم میزنه،چون قبلا برا مامانم میخواستم چیزی بگیرم علنا بهم میگفت پولات که تموم ...

در هر صورت صداقت از همه چیز بهتره توی زندگی مشترک حتی اگه ناراحت هم میشه بگید 

کاربر آقا 
میشه مطمئنم،و بعدا تو سرم میزنه،چون قبلا برا مامانم میخواستم چیزی بگیرم علنا بهم میگفت پولات که تموم ...

چقدر منت بده.وقدر حال بهم زنه.بنده خدا زنان خانه دار،که خیلیاشون بخاطر همسر و فرزند نمیرن سرکار،از خودشون پول ندارن و باید منت شوهرو بکشن و هنوزم تو جامعه ما برای خیلی از آقایون جا نیفتاده که همین خانه داری هم شغله و بسیار زحمت داره.فقط کار خودشونو ،شغل میدونن چون پول درمیاد ازش و زحمت بی جیره و مواجب زن دیده نمیشه متاسفانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غذا فرستادی یه شهر دیگه؟؟؟اولا بدون اجازش اشتباه کردی بعدم پول میزدی به صرفه تز بود که

عزیزم پول میزدی چیه این چه طرز حرف زدنه،اونا از من پول نخواستن غذا هم نخواستن خدا رو شکر دارن،اما منم بچشونم چند سال زحمت کشیدن،نمیتونم یه غذا بفرستم براشون؟؟؟این حرفا چیه،والا شوهر خودم بدون مشورت من پول بلیط مامانم میگیره بعد من از اینو اون میشنوم

عزیزم پول میزدی چیه این چه طرز حرف زدنه،اونا از من پول نخواستن غذا هم نخواستن خدا رو شکر دارن،اما من ...

گلم چیزی نگفتم که بخواد بهت بر بخوره،گفتی یه شهر دیگه ان من نمیتونم تصور کنم چجور شهریه که دو پرس غذا بگیری بفرستی وگرنه نگفتم ازت پول خواستن یا نه😐

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

عزیزم پول میزدی چیه این چه طرز حرف زدنه،اونا از من پول نخواستن غذا هم نخواستن خدا رو شکر دارن،اما من ...

نه این فکر کرده از شهر خودت غذا فرستادی به شهر اونا میگه پول میزدی میخریدن، متوجه نشده از همونجا سفارش دادی

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

حالا دوتا غذا هم میخواد بگی یعنی ؟ 

اگه نگی واکنش نشون میده ؟ 

منم بعد ازدواج دوست ندارم شاغل بشم پول شوهر مال منه دیگه😁

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

نمیزارن کار کنم نه تو خونه نه بیرون

نمیشه که نه بذاره کار کنی نه مثل ادم پول بده، باهاش صحبت کن بفهمه تو هم داری واسه زندگیتون تو خونه زحمت میکشی و پول لازم داری

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..
من باشم میگم ما بین صحبتهای عادیمون . مثلا همسرت پرسید روزت چطور بود میگم فهمیدم مامان بابا کسی پیشش ...

🙄🙄همسر من در ماه کلا به من دو تومن پول میده اونم برا تاکسی و آرایشگاه و نت و اینا،پول می‌خوام میگه ندارم،اونقت بگم ماهی یکی دوبار دیگه خدا داند

چقدر منت بده.وقدر حال بهم زنه.بنده خدا زنان خانه دار،که خیلیاشون بخاطر همسر و فرزند نمیرن سرکار،از خ ...

دیشب برا یه دندونپزشکی منت گذاشت برگشت گفت خدا منو نگه داره دندونتو درست کردم،گفتن حرف زدن تو بفهم بدون چی میگی وظیفه کار شاخی نکردی منت بزاری

نه این فکر کرده از شهر خودت غذا فرستادی به شهر اونا میگه پول میزدی میخریدن، متوجه نشده از همونجا سفا ...

آهان،نه بابا دیوونه نیستم که از تهران تا تبریز مگه میشه

گلم چیزی نگفتم که بخواد بهت بر بخوره،گفتی یه شهر دیگه ان من نمیتونم تصور کنم چجور شهریه که دو پرس غذ ...

آهان نه من یه جور دیگه متوجه شدم،من تهرانم اونا تبریز از همون سر خیابون خودشون سفارش دادم کلا شد ۳۰۰