2777
2789
عنوان

تنها باری که از بیمار شدن شوهرم خوشحال شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داییام و زنداییام حداقل روزی یه وعده شون گوشته.هیچیشونم نیساصن گوشت قرمز نخورن مریض میشننه سرمامی ...

خب یع وعده غدای گوشتی غیر طبیعی هست یعنی؟اکثر غدا با گوشت هست که ما هم اکثرا یه وعده عذای گوشتی داریم دیگه مثلا ابگوشت خورشت ...ماکارونی ‌..کوفته و..‌‌‌. 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

شوهرت تو زندگیش انگار ۴۰ تومن یه جا تا حالا ندیده بود عقده بازی در اورده انگار 😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
پس چرا انقد حرص و ولع گوشت دارهاصلا طبیعی نیست ببخشید ولی همسرت اصلا عزت نفس نداره

شوهر من یک آدمیه پر کارهای عجیب و غریب

یک کارهایی می‌کنه

بقول خواهرش هیچ وقت سعی نکن بشناسیش 

چون هیچ وقت موفق نمیشی 

من که سعی کردم نشناسمش چون یک مدت سعی کردم بشناسمش نزدیک بود روانی بشم..اصلا نمی‌تونی حدس بزنی حرکت بعدیش چیه

احتمال داره امروز عصر بیاد بگه احساس میکنم باید خونه رو بفروشیم 

چه تصمیم بچه گانه ای یعنی چی فقط خرج شکم!! چه بی تکلیف و سرخود...واقعا حق داری

شوهر من یک آدمیه پر کارهای عجیب و غریب

یک کارهایی می‌کنه

بقول خواهرش هیچ وقت سعی نکن بشناسیش 

چون هیچ وقت موفق نمیشی 

من که سعی کردم نشناسمش چون یک مدت سعی کردم بشناسمش نزدیک بود روانی بشم..اصلا نمی‌تونی حدس بزنی حرکت بعدیش چیه

احتمال داره امروز عصر بیاد بگه احساس میکنم باید خونه رو بفروشیم 

من جای تو تپش قلب گرفتم برا اون۴۰تومن.. وااای خدا یکی زنگ بزنه امبولانس

ما خیلی از این پول ها بخاطر بچه بازی و حماقت شوهرم به باد دادیم خواهر..وگرنه ما الان باید تو زعفرانیه خونه داشتیم

اگر این مرد کمی عقل داشت