2777
2789

شوهرم یک ماه پیش ۴۰ میلیون بهش پاداش دادن یعد گفت با این پول هیچی نمیخرم هیچ حسابی نکن فقط می‌خوام خرج شکم کنم..عادت کرد صبحونه، نهار ، شام کباب گوشت قرمز و کوبیده میخورد فقط من غذا میذاشتم اون می‌رفت از بیرون کباب گوشت قرمز میاورد یا گوشت میاورد 

۲۰ روز تمام هیچی بجز گوشت چیزی نخورد

خداوکیلی هیچی نخورد شاید بعضی وقت‌ها کمی برنج با گوشت..

۳ روز افتاد بیمارستان 

خداوکیلی خوشحال شدم چرا ؟

چون اگر همینجور می‌رفت بد عادت میشد بعد با این قیمت گوشت خیلی خیلی زود ورشکست و بدبخت می‌شیدیم..

۴۰ میلیونش تمام میشد دیگه نمی‌تونستیم مقاومت کنیم.

دوماً غذاهای منو نمی‌خورد که زحمت می‌کشیدم (من خودم زیاد کباب دوست ندارم و غذای بیرونم همینطور..می‌خورم ولی کم) برای همین غذا بار میذاشتم هروز حداقل برای خودم.

سوما؛ به حرف من گوش نمی‌داد که میگفتم ضرر داره 

چهارما؛ انشالله دلش از گوشت قرمز سیاه شده دیگه کم میخوره و خرج کم میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داییام و زنداییام حداقل روزی یه وعده شون گوشته.هیچیشونم نیس

اصن گوشت قرمز نخورن مریض میشن

نه سرمامیخورن خودشون و بچه هاشون نه کوچیکترین چیزی

بماهم میگن شماها گوشت کم میخورید اینطوریید

همسرت قبلاً زندگی سختی داشته؟

نه فامیل ما بودن آدما پولداری نبودن متوسط به بالا اما آدما خسیس یا حسابگر نبودن اهل پس انداز و اینا نبودن اتفاقا خانواده ای بودن همیشه بهترین ها رو میخوردن، میپوشیدن..

من داییام و زنداییام حداقل روزی یه وعده شون گوشته.هیچیشونم نیساصن گوشت قرمز نخورن مریض میشننه سرمامی ...

ما نرمال می‌خوریم یعنی هفته ۳ بار ۴ بار تو غذامون گوشت قرمز هست اما شوهرم این ۲۰ روز بجز گوشت قرمز چیزی نخورد هیچی ..

نه فامیل ما بودن آدما پولداری نبودن متوسط به بالا اما آدما خسیس یا حسابگر نبودن اهل پس انداز و اینا ...

پس چرا انقد حرص و ولع گوشت داره

اصلا طبیعی نیست 

ببخشید ولی همسرت اصلا عزت نفس نداره

من جای تو تپش قلب گرفتم برا اون۴۰تومن.. 

وااای خدا یکی زنگ بزنه امبولانس

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆