2777
2789

درواقع داستان تناسخ رو اومدن ب تصویر کشیدن 

مثه اینکه قدیما ی جادوگر میاد ب ازای جون چنتا بچه ب پدر مادراشون وعده عمر جادوانه میده و اونام قبول میکنن و یکی ازین زوجا ک ی دختر داشتن اول قبول میکنن و بعد پشیمون میشن و تصمیم میگیرن بچه هارو نجات بدنک این زوج همون جید و تابیتا و ازون قبل تر مامان ویکتور و کریستوفرن اما هر سری ی اتفاقی ک میفته و میمیرن و نمیتونن عملیات نجاتو تموم کنن هیولاها میان بیرون و و توروزم ادم میکشن و داستان از اول با ادمای جدید اما همون روح ها تکرار میشه تا زمانی ک اینا موفق ب نجات بچه ها بشن 

و اینکه اون هیولایی ک از شکم فاطیما اومد بیرونم اونو قبل تر بوید کشت اما چون خون اون هیولا ب بوید و بویدم ب پسرش خون داد و بعدشم ک با فاطیما بود این هیولا تو وجود فاطیما رشد کرد و اون جادوگره چون قول عمر جاودانه داده بود اون هیولارو دوباره برگردوند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.