2777
2789

راستشو بگین

من اولی و ک باردار شدم دوس داشتم پسر باشه دختر شد

دومی م همین طور

سومی ک خیییییلی امیدوار بودم پسر باشه و پیش زن داداشام و مادرم اینا شوهرم گفت دختر باشه ناراحت میشیم واقعا 

خودمم با رفتارام همه فهمیده بودن پسر میخوام 

قبل بارداری مم از چند نفر و حتی یکی از زن داداشام راهکار گرفته م برای پسر دار شدن

ولی نشد

الان خودتونو بزارین جای من حستونو بگین

دختر آخریم الان چند ماهشه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

پسر عموی شوهرمم پسر میخواستن خانومش دختر دوقلو باردارشد گف سومی رو پسر میارم قبل از اینکه بره دکتر برای رژیم ناخاسته باردارشد و سومی هم دختر . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دوست داشتین از یه جنسیت خاص بچه داشته باشین

بجای اینکه هی باردار شی و امیدوار باشی پسره،میرفتیivf

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دیگه قسمتت اینجور بوده، به خوبیاش فکر کن، وقتی بزرگ شن ۳ تا دختر دارین ک مثل پروانه دورتون میگردن…

خوب چی میشد دو دختر و ی پسر داشت م

خب طبیعیه دیگه حق داری حرف سر دختر و پسر بودن نیست ادم دوست داره هر دوتا رو داشته باشه 

اطرافم دیدم دختر دارن پسر دلشون می خواد پسر دارن دختر دلشون می خواد ولی خب دیگه قسمتت این بوده دیگه نزار کسی بفهمه ناراحتی با دخترات عشق کن بزار همه بدونن از اینکه دختر داری خوشحالی وگرنه کارت ساخته س همه دست میزارن رو نقطه ضعفت و ناراحتت می کنن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

ماهم سه تا خواهریم من ۲۰ سالمه خواهم دومم ۱۷ خواهر سومی هم ۳ سالشه 😍 اینقدر خوبه که خدا میدونه من که خودم اصلا داداش دوس ندارم😬

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
خب طبیعیه دیگه حق داری حرف سر دختر و پسر بودن نیست ادم دوست داره هر دوتا رو داشته باشه اطرافم دیدم د ...

همه میدونن دوست داشتم پسر باشه

مثلا چه کار میخوان بکنن🤔