2777
2789

دوستان من اول اول از یکی خوشم میومد بعد اون اقا طرف من نیومد بعو من با یکی اشنا شدم یعنی دوست همون پسره یعنی خواستگاری اومدن و بعد یه سال فهمیدم یاد عشق قبلیش افتاده 

من بی عقل بخشیدم گفت صبر کن تا زندگیمو درست کنم بیام خلاصه نیومده من داغون شدم اون به خاطر یکی دیگع اینکارو کرد کاش همون موقع تموم میکردم 

ارتباط فقط تلفنی خلاصه الان دیگه بیخیالش شدم

ولی دوست این اقا همون که قبل اینا ازش خوشم اومده بود منو فالو نداره ولی میاد استوریمو نگاه میکنه 

به نظرتون شدنیه؟؟

شاید اصلا نمیدونه بین ما چی گذشته و فکر میکنه هر چی این استوری عاشقانه میذاشته واسه من بوده نمیدونه واسه یکی دیگه بوده

چندتا استوری بذار که نشون بده سینگلی

گذاشتم 

ولی به نظرتون میره سراغ کسی که قبلا دوستش رفته خواستگتری و چند سال صبر کرده واسش

اصلا میدونه این ادمی که قیافش به این حرفا نمیخوره به خاطر کسی دیگه منو کنار گذاشته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گذاشتم ولی به نظرتون میره سراغ کسی که قبلا دوستش رفته خواستگتری و چند سال صبر کرده واسشاصلا میدونه ا ...

یعنی تو صبر کردی واسش؟

اگه بدونه که تو دیگه تمایلی به اون نداری شاید پا پیش بذاره

سر هیچ و پوچ فرصتاتو میسوزونی!