2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زده میگه ما هم نوه پسری داریم هم نوه دختری

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصن حرفشو نفهمیذم منظورش چی بوده یه کم دیر میگیرم 😂

ولی اگه نیومده عیادت بیمارستان کلا از زندگیت حذفش کن. 

من روزی که برادرزاده م به دنیا اومد،  کادر پدرم با هم دعواشون شد بدجور.  

مامانم حالش بد شد و نتونست بیاد عیادت زنداداشم و فقط من و بابام رفتیم عیادت تو بیمارستان. 

برادرم همون روز اومد مامانمو برد دکتر و به مامانم گفت باید امروز بیای عیادت،  زنه من میخواد خودتو ببینه محبتتو ببینه وگرنه اون نیمست پنجاه میلیونی که دادی بابا بده به زنمو پس میفرستم خونه اگه نیای. 

مامانمم همون روز بعد از ظهرش رفت عیادت. 

خانواده ی شوهر منم از دختر متنفرن یه جوری که اگه بفهمن زن همسایه بارداره میگن خدا کنه بچه اش پسر باشه

حالا من سر دخترم که باردار بودم مادر شوهرم چنان باذوق وطعنه نیش می‌رقصید. میخوند الحمدالله خداروشکر که دختره و قهقهه میزد. انگاری که خدا میخواست چیز ننگی  بهم بده

خداروشکر سیز ده سال از اون موقع میگذره 

خدا دختری بهم داده معرکه فرشته

تو همه چیز  نمونه است

گل سر سبد کل طایفه خودم و شوهرمه

انشاءالله یه روزی به چنان عظمت و مقام و پیشرفت میرسه

که کل فامیل شوهر از حسادت دق کنن

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
آره شهر ما نبود موقع زایمانم زنگ زده بود رو گوشیم دخترمم گوشی داده بود دست مادرم ایشون هم این حرف رو ...

واقعااا که. 

پس چه جور مادریه. 

شاید خیلی پیر و ناتوانه. 

دخترشم نیومد؟  

من برادرزاده م که به دنیا اومد زنداداشم تا یک ماه یه هفته در میون یه  خونه ما بود یه هفته خونه مامانش. ازش مراقبت میکردن. 

نمیشه که مرد حامله کنه بعد موقع محبت و پیش همدیگه بودن فقط پدر مادر و خواهر زن باشن واسه کمک. 

وقتی همش خانواده خودت به دردت میخورن پس فقطم خانواده خودت باید تو زندگیتون باشن 

من اصن حرفشو نفهمیذم منظورش چی بوده یه کم دیر میگیرم 😂ولی اگه نیومده عیادت بیمارستان کلا از زندگیت ...

شهر ما نبود رفته بود پیش دخترش 

بعد زنک زد گلایه کرد ک چرا نگفتی کی زایمانت هست

مادرم بهش گفت مگه سزارین بود ک ما بدونیم تاریخ تقریبی ک براش  زده بودن بهت گفتیم

شاید حرف زدن بلد نیست .مگه میشه ادم حسی به نوه نداشته باشه .حالا دختر پسر هیچ فرقی نداره

ادم داریم به بچه ی خودش حسی نداشته سر پسر خودشو مادره کلاه گذاشته،  پسرش یک ماه تو خیابون میخوابید و مادرش حتی زنگم نزد ببینه بچه ش مرده یا زنده ست 😂 ادمای خودشیفته هیچکس و هیچ چیزو بیشتر از خودشون تو دنیا دوست ندارن و فقط کسایی رو دوست دارن که بهشون نفع برسونن وقتی ببینه دیگه براش سودی نداری براش مهم نیست حتی بچه ش باشی جوری از زندگیت حذفت میکنه که انگار اصلا مادرت نبوده

شهر ما نبود رفته بود پیش دخترش بعد زنک زد گلایه کرد ک چرا نگفتی کی زایمانت هستمادرم بهش گفت مگه سزار ...

خب حتی اگه اون لحظه نیومده بعدش باید جبران میکرد زحمات مادرتو. 

حداقل یک ماه اون باید از شما مراقبت کنه.  پسرش بزنه حامله کنه وظیفه نداره برا نوه ش.  ولی مادر زن که پسر مردم دخترشو حامله کرده وظیفشه از دخترش نگه داری کنه 

واقعااا که. پس چه جور مادریه. شاید خیلی پیر و ناتوانه. دخترشم نیومد؟ من برادرزاده م که به دنیا اومد ...

رفته بود خونه دخترش 

خونه دخترش هم ی شهر دیگه هست تقریبا هفده ساعت بنظرم فاصله دارن 

اون می‌گفت چرا بهم نگفتی میخوای زایمان کنی 

وگرنه میومدم مادرم بهش گفت تاریخی ک سونو و دکتر گفته بهت گفتن ولی زایمان طبیعی ک مث سزارین نیست ک تاریخ دقیق داشته باشه هر موقع دردت شروع شد میری زایشگاه